Decizia Curții de Apel în cazul Rarinca

Articolul În urma contestaţiei: Curtea de Apel, decizie privind rejudecarea Dosarului Rarinca a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Tobi25
+10
daca la Ponta s-a cerut demisia pe baza unor presupuneri ma intreb de ce mai este in Functie aceasta „tovarasa Stanciu” care a pierdut deja un proces de … minciuni. Daca DNA este un Organ infiintat pentru combaterea marii coruptii ma intreb ce cauta acesta super procuratura intr -un caz asa de mic de santaj.zice-se… .Guvernul meu, Justitia mea ….etc
Publicat acum o oră şi 25 minute
+Răspunde
jorje @ Tobi25
0
Sistemul contraataca! Ce e un om in Romania de astazi in fata sistemului? NIMIC!!!!!
Publicat acum 51 minute
+Răspunde

aurel

+10
culmea justitiei ar fi daca dosarul ar fi judecat de judecatoarea in cauza- livia stanciu. Atunci sa vezi „dreptate” in justitia „independenta” ha ha ha
Publicat acum o oră şi 29 minute
+Răspunde
RELU PARACLISERU @ aurel
+7
Aceasta e justitia independenta a statului de drept(modernizat,cica, de borfasul national dupa chipul si asemanarea sa)!Suntem de tot rasul!Aceasta doamna,probabil,a fost trimisa de borfasul national la reciclare in Burkina Faso,iar ceea ce a invatat acolo pune in practica aici!Si se tine tare pe pozitie!
Publicat acum o oră şi 15 minute
+Răspunde

kfa @aurel

0
Las’ca-i bine! Sa se faca de minune pana la capat. Ca tot zic unii, ca nu toti procurorii si magistratii din Romania sunt naspa, ca numai cativa. Aiurea!!! Tot sistemul e putred, o voma amara de sus pana jos.
Publicat acum 38 minute
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+23
Singura Curte care va face dreptate este Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. Cele romanesti o apa s-un pamant.
Publicat acum 3 ore şi 26 minute
+Răspunde
ipse @ Conu Leonida fata cu reactiunea
0
Nu este cumva acolo si o doamna, fosta judecator la CCR, cam dusa cu pluta si de foarte trista amintire pentru romani ?
Publicat acum 46 minute
+Răspunde
bubu
+54
la rarinca nu merge doar amenintare ca la basau? nuuu , nu merge , este doar justitia independenta , adica de capul lulutei si a liviei stanciu insurubate de basau si ponta in functie
Publicat acum 4 ore şi 45 minute
+Răspunde
cosmin
+38
Aveam emotii ca va respinge rejudecarea…….
Publicat acum 4 ore şi 57 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.