Decizie importantă în dosarul tragediei de la Colectiv

Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea urmaşilor celor decedaţi şi a răniţilor de la clubul Colectiv ca statul să fie parte în proces pentru plata daunelor. Totodată, instanța a decis miercuri, să reunească dosarul incendiului de la clubul Colectiv cu cel al fostului primar Cristian Popescu Piedone, cauza fiind trimisă la Tribunalul București.

„Respinge ca neîntemeiate cererile privind introducerea în cauză în calitate de părţi responsabile civilmente a statului român prin Ministerul Finanţelor şi a Ministerului Sănătăţii, formulate de părţile civile Ruşitoru Ionel, Ruşitoru Lina, Ruşitoru Cristian Alexandru, Strugaru Dănuţ, Strugaru Elena, Strugaru Elena Daniela, Bogari Monica, Stan Ioan Eugen, Stan Maria Crina, Stan Monica Mirela, Toader Vasile, Toader Doina, Olteţeanu (fostă Toader) Ioana, Ursu Gabriela şi Toader George, precum şi de părţile civile Rădulescu Luminiţa şi Rădulescu Andrei. Admite cererea formulată de procuror privind trimiterea prezentei cauze la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în vederea reunirii cu dosarul nr. 17008/3/2016.(…) Cu apel o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 5 aprilie 2017”, se arată în decizie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.