Declaraţia care ar putea sugera ruptura dintre Simona Halep şi Wim Fissett

Simona Halep ar putea să se despartă la sfârşitul acestui an de antrenorul belgian Wim Fissette. Această ipoteză a fost lansată de jurnaliştii de la ProSport, care au pus cap la cap nişte declaraţii făcute de sportiva din România şi antrenorul din Belgia la puţin timp după finalul Turneului Campioanelor, care a avut loc la Singapore.

Pe de o parte, spun cei de la ProSport, este declaraţia făcută de Simona Halep pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea în ţară. „După vacanţă voi lua o decizie în ceea ce priveşte staff-ul şi echipa mea. Momentan am pauză, apoi voi pleca în cantonament la munte”, a spus Halep.

Jurnaliştii de la publicaţia citată aduc în discuţie o postare făcută pe Twitter de antrenorul belgian, pe care o consideră a fi un fel de mesaj de adio: „Nu există o modalitate mai bună pentru a termina un an minunat decât disputarea unei finale la Turneul Campioanelor împotriva Serenei Williams”.

Pe acelaşi cont de Twitter există însă o altă postare care ar putea sugera mai degrabă că între cei doi ar exista tensiuni.

„Un turneu mare. Un an 2014 excelent pentru Simona… dar în acelaşi timp Serena şi-a luat astăzi o mare revanşă. A demonstrat încă o dată de ce este adevăratul nr. 1 mondial”, a scris Wim Fissett pe Twitter la scurt timp după ce Serena Williams a învins-o pe Simona Halep.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.