Declaraţie incredibilă făcută de Mihai Gâdea în SUA

O manipulare de zile mari privindu-l pe Dan Voiculescu transmisă „oficial” conducătorilor mai multor posturi TV din Europa, America de Nord şi Asia. Cine este „oaia neagră”.

Condamnarea pentru corupţie, transformată în condamnare politică

Mai mulţi antenişti, în frunte cu Mihai Gâdea şi Mircea Badea, au participat zilele trecute în SUA, la New York Festival, secţiunea TV & Film, cu 4 producţii ale Antenei 1 şi Antenei 3.

De la microfonul festivalului, Mihai Gâdea a făcut o declaraţie halucinantă. După ce a spus audienţei un banc vechi de peste 30 de ani (varianta românească), actualizat, pentru a transmite un mesaj bine ţintit „fostul preşedinte al României, dictatorul Băsescu”, directorul Antenei 3 a dedicat premiul obţinut „prietenului nostru şi fondatorului trustului media care acum este în închisoare pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului şi pentru libertatea noastră”. După cum se poate vedea, celor prezenţi la gala decernării premiilor nu li s-a spus că Dan Voiculescu a fost condamnat pentru acte de corupţie, ci pentru motive de ordin politic, „lupta pentru libertatea cuvântului”.

Dacă spusele lui Gâdea au generat doar aplauze de convenienţă, în schimb mult mai aplaudat a fost Mircea Badea, care s-a prezentat ca fiind „oaia neagră a Antenei 3” şi care a mai aruncat o vorbă de duh şi ea aplaudată la scenă deschisă: „Suntem ca familia Clinton, am mai fost aici, ne-am întors”.

Vicecampioni mondiali”

Producţia Observatorului Antenei 1, „Generaţia pierdută”, a primit medalia de argint la categoria Best News Documentary/Special. Gâdea şi compania au anunţat că „suntem vicecampioni mondiali”, dar a omis să spună că au fost decernate două medalii de aur şi două de argint la respectiva categorie. De altfel, la acest festival, pentru a înscrie o producţie se plăteşte o taxă de participare de 375 USD, nu există practic o competiţie reală, putând fi acordate mai multe medalii de aceeaşi culoare, iar producţiile care nu obţint vreo medalie primesc certificat de finalist. Conform unei ziariste de origine română din SUA, se mai achită o sumă şi pentru trofeele obţinute.

Primul care i-a felicitat pe antenişti a fost premierul Victor Ponta. „Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul câştigat la New York Festival 2015! Meritaţi această victorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. Rezultatul din 2015 este sub nivelul din 2014, când s-au obţinut 3 medalii de aur, 3 de argint şi 1 bronz.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.