Declarație scandaloasă la adresa românilor

Reprezentanţii organizaţiei de tineret a formaţiunii Democraţii Suedezi au declarat că se îmbracă elegant pentru a nu fi confundaţi cu românii „jegoşi”.

„Vrem să lăsăm o impresie bună. Este vorba despre respect. Pentru că nu vrem să arătăm ca un român jegos sau ceva asemănător”, a declarat unul dintre tineri, conform The Guardian, transmite B1 TV.

Anti-immigration, anti-liberal: meet Sweden’s far-right future

„Because we don’t want to look like a filthy Romanian or something.”This is Sweden’s new far right, and the country’s liberal identity is under attack. As increasing numbers of refugees arrive, anti-immigrant violence is rising. The Sweden Democrats, a radical nationalist group, is now the third largest party in the country. Phoebe Greenwood meets the young Swedes who believe multiculturalism is a threat – and the migrants afraid of what this means for them

Posted by The Guardian on Monday, November 23, 2015

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.