Delirul politic al PDL continuă: Ne împușcă opoziția

Pedeliștii fac declarații halucinante, în replică la acuzele liderului PSD Victor Ponta conform cărora guvernanții își bat joc de pensionari nerestituindu-le CAS-ul reținut ilegal, motiv pentru care, spunea Ponta ieri (într-un acces de zel și exces de limbaj) „nici dacă-i împuști nu e suficient”.

În speranța că va mai culege un vot în plus, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a acuzat joi opoziția nici mai mult nici mai puțin decât de… terorism politic, sugerând că reprezentanții PDL se tem că ar putea fi… împușcați de opozanții politici.

„Terorismul politic este cea mai mare îngrijorare în acest moment. Am zeci de declaraţii ale lui Victor Ponta în care vorbeşte despre bătăi şi violenţe. Gravitatea acestor declaraţii nu trebuie trecute cu vederea. Istoria României cunoaşte asasinatul politic, iar oamenii politici ar trebui să fie mult mai atenţi la ceea ce afirmă. Ameninţările în stânga şi în dreapta pot avea efecte nedorite. Situaţia e foarte gravă. PDL a decis să solicite organizarea unei dezbateri în Parlament cu privire la violenţele în discursul politic. Patima politică în România este foarte intensă. Trebuie să avem grijă la ceea ce spunem. Vorbele lui Ponta, care îndeamnă la ură, pot produce un gest extrem. Dincolo de preferinţele politice, există o limită peste care nu putem trece. Sunt repetate ameninţări cu moartea din partea colegilor din USL”, a afirmat senin Sever Voinescu.

Totodată, Voinescu a acuzat mass-media că a tratat superficial „ameninţările cu moartea” din partea USL la adresa premierului şi a membrilor PDL.

Tenativa de manipulare a lui Voinescu vine la o zi după cea a Robertei Anastase.

În lipsa soluțiilor pentru pensionari, Anastase a acuzat miercuri că liderul PSD Victor Ponta „ameninţă azi cu moartea politicienii, iar mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred în el”.  „Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos”, a continuat Anastase.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marieta Visan 267 Articole
Autor

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.