Demisia din funcţie a viceprimarului Tudy de la Primăria Capitalei

Iată comentariile la articolul Și-a făcut-o cu mâna lui -”Tudy” a demisionat din funcția de viceprimar al Capitalei publicat în cotidianul.ro:

georgeta

Constat ca in clasa politica din Romania sant numai calugari si maicute ,toti si toate virgine! Acest baiat nu a omorat, nu a violat . nu a furat….etc….si poate merita o sansa Bravo….a ajuns Zavoranca sa va puna viceprimarii ! Sa nu va mirati atunci de tot ce se patiti!

Poli 21

Liberalii PSD-isti se victimizeaza, dar de fapt tot ce a adunat moliceanu in gasca lui nu reprezinta decit aripioara partidului unic .

eu

inca unul din ‘produsele de calitate’ al politicii romanesti! a mai fost unul la fel de ‘inteligent si cult’, propus pe la sanatate si inca cativa care activeaza prin parlament (vezi dragnea) si pe la bruxelles! cu asa ‘valori’, cu ‘nspe facultati si semianalfabeti, viitorul romaniei e asigurat…!!!

escu

Greșeală mare a lui Tăriceanu. Dacă știa ce a făcut la viața lui nu trebuia propus pentru funcția de viceprimar. Este cam același lucru ca la învestirea guvernului Cioloș cu propunerea pentru ministrul sănătății, numai că ăsta este și cam mânios. Oameni buni, dacă vă știți cu bube în cap sau v-ați scărpinat unde nu trebuie, nu mai aveți pretenții la funcții politice de vârf sau să le acceptați, stați un picuț mai în spate, nu mai ieșiți ca păduchele în frunte. Nu de alta, dar mai suferă și cei apropiați vouă.

alzara sibiu medic

Nu mai e viaţă în afara politicii dacă eşti multiplu licenţiat în Occident ?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Liviu Stan 239 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.