DEMISIA lui Ponta este cerută din nou de Iohannis

Articolul Într-un interviu pentru Financial Times: Klaus Iohannis cere din nou demisia lui Victor Ponta a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Oana
+7
Daca v-ati propus sa bulversati o tara, o natiune, ati reusit. Pe cat de ovationat ati fost la castigarea alegerilor, pe atat de huiduit veti fi. Este clar ca nu va pasa de ceea ce simt si doresc romanii si va trebui sa dati socoteala. Roata vietii se invarteste si daca astazi va vedeti undeva sus, pregatiti-va si de cadere. Aveati sansa sa faceti istorie, dar pentru asta trebuia sa va ridicati la nivelul inaltei si onorabilei functii de Presedinte. Nu ati reusit sau nu ati dorit ?
Publicat acum 48 minute
+Răspunde
scott
+6
Asta are idei putine si fixe.
Publicat acum o oră şi 6 minute
+Răspunde
ochi ager
+7
Acest individ pus presedinte actioneaza impotriva interesului national. Sa dai jos guvernul cu DNAul este impotriva interesului national.
Publicat acum o oră şi 10 minute
+Răspunde
Boko Haram
+7
dar Romania a avut catindat presedintial pus sub acuzare, mai sibiu de salam ! reluarea acestei teme explicit de catre cel aflat direct in situatia asta , demonstreaza amestecul lui in manaria numita politia politica democratica din Rumanistan. si mai demonstreaza ca are ordine clare si termene precise de respectat. sper ca draga noastra diaspora va fi , in fine , multumita : nicio schimbare, sistemul impus de colonialisti functioneaza si va inrobi si mai tare Romania, spre satisfactia inconstientilor din diapsora si a cozilor de topor din colonie.
Publicat acum o oră şi 35 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.