Denunţul Elenei Udrea împotriva directorului SRI Florian Coldea

Pe site-ul nasul.tv a apărut olograf denunţul pe care Elena Udrea l-a făcut la DNA împotriva lui Florian Coldea, directorul interimar al SRI! Documentul publicat are însă două pasaje blurate. Cu toate acestea, aflăm din conţinutul său amănunte senzaţionale pe care Elena Udrea nu le făcuse publice pînă acum.

Partea cea mai spectaculoasă a Denunţului se găseşte la fila 13, unde Elena Udrea îl pomeneşte şi pe Traian Băsescu:

„A urmat un scandal între Ghiţă şi Elan Schvarzenberg, dar primul avea susţinerea serviciului, ca urmare s-a înfiinţat RTV. Pentru a nu avea suspiciuni, s-au dus la Preşedinte să îi ceară cumva acordul, pe motiv că democraţia va fi mai bine apărată cu o nouă televiziune. I-am spus Preşedintelui convingerea mea fermă că RTV va deveni un post al SRI, al lui Ponta şi al PSD, desigur anti Băsescu şi anti Udrea. Aşa s-a şi întîmplat. L-am întrebat pe Ghiţă de ce mă atacă continuu şi cu toate minciunile şi mi-a zis că el nu mai controlează postul, că postul este controlat de Coldea, în sensul în care i-a dat ordin să mă atace”.

Într-un alt fragment, Elena Udrea spune chiar că Traian Băsescu l-a sunat chiar pe Coldea (!!!), cerîndu-i să oprească o emisiune în care Preşedintele era atacat sistematic:

„În ultima săptămînă la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linşaj, desigur, dar şi de decredibilizare a Preşedintelui. L-a sunat pe Coldea şi i-a zis că îşi dă seama ce se întîmplă şi că dacă nu se potolesc va veni public să îl acuze că Ghiţă este omul lor care le face jocurile. RTV s-a potolit imediat”.

Iată mai jos întreg Denunţul Elenei Udrea, aşa cum a fost publicat de nasul.tv:


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.