×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum o oră
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 25 martie 2017, 21:29
EUR (€)
-0.0003 ↘
4.5552 RON
USD ($)
-0.0080 ↘
4.2149 RON
• • •
Deputatul Cătălin Rădulescu, audiat la Parchetul General

Deputatul Cătălin Rădulescu a dat o declarație în calitate de martor în dosarul deschis de procurorii Parchetului General cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Potrivit Biroului de presă al Parchetului General citat de Agerpres, audierea lui Rădulescu a avut loc săptămâna trecută, el fiind chemat ca martor în dosarul deschis in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în acest caz după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a declarat într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare".

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea".

Ulterior, polițiștii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deține arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei.

De asemenea, IPJ Argeș a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

(R.C.)Publicat Luni, 20 martie 2017
456
 | 0
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
CONTESTATARUL Stiutor
0
CINE si DE CE a avut si (POATE mai) ARE de D'Alde ASHTIA care au TRAS la Lovilutie (IN CINE si DE CE ) ? NU era Nevoie de EI. EI trag in jos pe ORICE PartiDA, dincolo de ce se trag singure in JOS. Ar treebui sa SE sara pe Ocaziune si sa se dea o LEGE care : A. Sa li se ARATE FAPT-uirile de 27 de ani in Vazuu' Boborului B. sa li SE ia Banii si Averile PARAZITARE Altfel la o ADICA vor fi IAR folositi in CONTRA Boborului si a Romaniei ... PRIMII vor fi Victime FRICOSII care NU dau LEGEA de mai sus ...
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Clănțica @ CONTESTATARUL Stiutor
+1
esti draguț sa repeți?
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
9 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 12 minute
alarm off
Antiştirile Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 22 ianuarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
67 articole/ Actualizat Miercuri, 22 martie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
104 articole/ Actualizat Joi, 23 martie 2017
Dumitru Constantin

Se va consemna o premieră în istoria Alianţei Nord-Atlantice odată cu şedinţa miniştrilor de Externe ai statelor membre, programată pe 6-7 aprilie, la Bruxelles.

Dumitru ConstantinPublicat Vineri, 24 martie 2017