Deputatul PNL Eugen Nicolăescu îl înlocuieşte pe Bogdan Olteanu

Plenul reunit al Parlamentului l-a validat pe Eugen Nicolăescu în funcţia de viceguvernator al BNR şi membru în Consiliul de administraţie, cu 275 de voturi „pentru” şi 39 „contra”.

Nicolăescu a fost singurul candidat pentru aceasă funcţie, fiind susţinut de grupurile parlamentare ale PNL din Senat şi Camera Deputaţilor.

Acesta și-a exprimat intenția de a susține o cooperare mai strânsă cu Guvernul pentru a asigura stabilitatea macroeconomică.

„Nu ne putemuita la actualul ritm de creștere fără să ne întrebăm ce riscuri stau în față. De multe ori am avut o politică fiscală care mergea într-o direcție și o politică monetară care mergea în alta. Nu cred că asta este bine pentru țară”, a spus Eugen Nicolăescu, potrivit Agerpres.

Eugen Nicolăescu, deputat PNL de București, îi va lua locul lui Bogdan Olteanu care a demisionat din funcția de viceguvernator al BNR, după ce a fost arestat preventiv într-un dosar de corupție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.