Deputatul PNL Theodor Nicolescu, în fața judecătorilor

Judecătorii discută vineri cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a deputatului Theodor Nicolescu, cercetat în noul dosar ANPR în care fostul șef al ANI Horia Georgescu a fost trimis 30 de zile după gratii.

Ședința a fost stabilită la ora 9.30. Avocații lui Nicolescu au cerut însă termene de câteva ore pentru a studia dosarul.

Deputatul a fost reținut joi pentru 24 de ore de DNA, fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu în perioada în care era membru al ANRP.

Nicolescu a ieșit joi în cătușe de la DNA de după ce deputații au încuviințat miercuri solicitarea procurorilor de reținere și arestare preventivă a acestuia.

Cererea DNA în ceea ce îl priveşte pe deputatul PNL a fost adoptată cu 174 de voturi „pentru” şi 99 de voturi „contra”.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.