Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îl acuză pe Mihai Tudose că a pactizat cu Iohannis

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îl acuză pe premierul Mihai Tudose că a pactizat cu Trinomul KKK, format din Klaus, Klemm şi Kovesi, adică preşedintele Iohannis, ambasadorul SUA şi şefa DNA! Într-o postare pe Facebook, Pleşoianu se arată „scîrbit” de faptul că premierul PSD Tudose a împrumutat limbajul de jargon al preşedintelui Iohannis, vorbind despre „penali”. Iată întreg textul postat:

Mihai Tudose, premier PSD: ‘Sunt trei ministri cu probleme PENALE care creeaza probleme si la nivel de perceptie publica, si la nivel de Comisie Europeana’.

…Imi e atat de #SCARBA incat cu greu ma pot aduna pentru a comenta! Si totusi, voi incerca… Dupa ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) si toata propaganda securista au tinut-o langa si la alegerile locale, si la cele parlamentare, si dupa, si inainte, si tot timpul, si in dunga cu ‘PENALII’, am trait s-o aud si din gura PREMIERULUI PSD! Pai, conform ‘gandirii’ domnului premier, Olguta Vasilescu nu trebuia sa mai candideze la Primaria Craiovei si PSD nu ar trebui sa mai colaboreze nicio secunda cu ALDE, pentru ca e condus de un ‘PENAL’! NU? Bine a facut Iohannis ca nu i-a chemat la receptia din 1 Decembrie pe ‘PENALI’! NU?

Ei, uite ca poporul roman a VOTAT COVARSITOR cu ‘PENALII’, stimabile! Tocmai pentru ca n-a tinut cont de #PROPAGANDA STALINISTA a TRINOMULUI KKK! Si tocmai pentru ca n-a tinut cont poporul roman majoritar de mizeria asta cu ‘PENALII’, ai ajuns matale Premierul Romaniei! Daca se ducea poporul roman majoritar dupa fenta cu ‘PENALII’, nu mai ajungeai dumneata premier ‘ever’ – vorba Partenerului Strategic!

Cat despre treaba cu Comisia Europeana – PE BUNE!?!? Ne dam cocosi in ce priveste FMI-ul, ca sa castigam puncte la popor, dar ne cad izmenele cand ne trage Comisia Europeana de snur vorbindu-ne despre… ‘PENALI’? De toata #JENA sunt aceste afirmatii, domnu’ TUDOSE!

P.S. NU ii iau apararea lui Liviu Dragnea in acest conflict! Nu eu sunt cel care face #COMPROMISURI in loc sa LUPTE fara rezerve! Nu eu am venit cu propunerile ‘Grindeanu’ si ‘Tudose’! Eu LUPT in fiecare clipa si sunt PERFECT impacat cu mine insumi! Pentru ca nu ma poate trage nimeni nici de sfori si nici pe sfoara! Pe mine, ca parlamentar ales, nu m-a intrebat NIMENI ce parere am (desi trebuia sa votez), nici in cazul Grindeanu, nici in cazul Tudose. Iar cine are bunul obicei de a-si aminti, va remarca faptul ca am fost cel care a declarat ferm ca NU voteaza un Guvern cu Tudose premier. Si m-am tinut de cuvant! Prefata si postfata cartii domnului Tudose, semnate de COLDEA si MAIOR, au fost suficiente pentru mine la acel moment…

P.P.S. Pentru stiinta dvs., stimate domn TUDOSE, ‘PENALII’ nu inseamna ABSOLUT NIMIC! E doar un CLISEU PROPAGANDISTIC ieftin, un loc comun #SECURISTOID si #STALINIST! Prezumtia de nevinovatie exclude notiunea de ‘PENALI’! Dar e bine ca v-ati dat jos voalul… E foarte bine!

P.P.P.S. M-am saturat sa am dreptate! Nu-mi aduce nicio satisfactie sa-i vad pe multi cum ajung sa spuna acum FIX ce spuneam eu cu jumatate de an in urma!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.