Deranjați de declarațiile unui general SRI, magistrații nu renunță

Articolul Cu SRI la Inspecția Judiciară a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Berbec la protap
+3
Atatia oameni maturi, cu functii gras platite, se razboiesc pe insemnatatea unui termen pe care si un copil de elementara si-l poate explica. De ce? pentru ca le este frica de SRI-isti din cauza faptului ca sunt patati cu totii (nu inseamna ca cealaltat tagma este curata !, nu deloc, dimpotriva). Si fac asta numai ca sa aplaneze impactul cuvintelor unui om important din cadrul SRI, care a spus foarte clar: „Noi nu avem incredere in magistrati si ii urmarim pe toate perioada derularii procesului (penal), si poate il prindem cu „mata-n sac”. Ce mai conteaza ca legea nu ne permite? doar e statul pe care noi il conducem ! Halal politicieni, halal securisti ! Azi, si lui Ceausescu i-ar fi frica de acest MONSTRU creat nu numai de basescu dar si de ‘PASIVITATEA NOASTRA 1 Jos cu aceste caste de PARAZITI !!!
Publicat acum 4 ore şi 8 minute
+Răspunde
Sorin
+3
Unde este episodul zicerilor publice penibile si ultrapericuloase ale lui Hellvig de mai ieri? Nici nu le-ati acordat atentie, nu ati publicat, cum faceti cu atat de multe subiecte, ceea ce arata ca simulati preocuparea, ea in fapt nu exista. Doar va prefaceti. Asa e cand esti frate cu serviciile.
Publicat acum 4 ore şi 54 minute
+Răspunde
alex Platon
+5
QED. Gestapo tango !!
Publicat acum 4 ore şi 55 minute
+Răspunde
gigel
+5
Noi cetatenii simpli nu ar trebui sa vedem asa ceva in spatiul public. Noi nu avem incredere nici in justitite nici in SRI. Subiectul acestui film este razboiul dintre doua grupari mafiote. Statul plateste foarte bine pe oamenii carora noi le spunem ofiteri dar nu sunt. Statul ii plateste foarte bine si pe alti oameni carora noi le spunem magistrati dar nu sunt.
Publicat acum 5 ore şi 29 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.