Destinaţie exotică pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu, 35 de ani, va fi împrumutat până la iarnă la o echipă din India, potrivit Digisport.

Atacantul român va juca la echipa Chennai Titans şi va câştiga 500.000 de euro în următoarele trei luni. Formaţia Petrolul va primi în schimbul împrumutului 100.000 de euro.

Înţelegerea ar fi următoarea: Mutu va fi cedat sub formă de împrumut până în iarnă, în februarie, jucătorul va reveni la Petrolul, iar din vara lui 2015, va semna o nouă înţelegere pe un sezon cu Chennai Titans.

Contractul din India, probabil ultimul din cariera lui Mutu, s-ar întinde pe doi ani şi i-ar aduce românului 700.000 de euro pe sezon.

Transferul lui Mutu în India l-a luat prin surprindere pe noul tehnician al Petrolului, Gheorghe Mulţescu, care a declarat pentru Dolcesport că-l va folosi pe Mutu în meciul cu Steaua: „Am vorbit chiar astăzi cu domnul Capră, m-a asigurat că Mutu nu pleacă nicăieri. Nu ştiu nimic despre vreo plecare a cuiva de la Petrolul, cu atît mai puţin Mutu. Îl voi folosi cu Steaua”.

Chennai Titans, club deţinut de o vedetă de la Bollywood

Clubul Chennai, ultimul care a confirmat participarea în ediţia inaugurală a Superligii indiene (ISL), este deţinut de starul de la Bollywood Abhishek Bachchan.

În echipa la care va evolua Adrian Mutu se află în acest moment, potrivit site-ului Superligii indiene,

Portari: Gennaro Bracigliano (Italia), Abhijit Mondal (India), Shilton Paul (India)

Fundaşi: Abhishek Das (India), Bernard Mendy (Franţa), Gouramangi Singh (India), Jairo Carvajal (Columbia), Khelemba Meetei (India), L. Singh (India)

Mijlocaşi: Anthony Barbosa (India), Bojan Djordjic (Suedia), Bruno Lima (Brazilia), Cristian González (Spania), Dane Pereira (India), Denson Devadas (India), Harmanjot Khabra (India), Jaison Vales (India), NP Pradeep (India)

Atacanţi: Eduardo Lerma (Spania), Jayesh Rane (India), Jeje Lalpekhlua (India)

Antrenor-jucător este un fost campion mondial, italianul Marco Materazzi, de 41 de ani.

Clubul indian a fost în negocieri avansate cu brazilianul Ronaldinho, dar înţelegerea nu s-a finalizat.

India vrea să dea lovitura la primul sezon din Superlig

India se află în plin efort de popularizare a fotbalului, odată cu debutul primului campionat de fotbal profesionist, Superlig. În acest scop, echipele indiene au trasnferat în ultima vreme numeroase vedete din fotbalul mondial, precum Anelka, Del Piero, Robert Pires, David Trezeguet, Fredrik Ljungberg, Joan Capdevila.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.