A murit pentru că un scelerat „ura uniforma” (Video)

Update Tânărul de 24 de ani care a înjunghiat mortal un poliţist în Gara Burdujeni, din Suceava, şi-a recunoscut fapta.

„Agresorul avea antecedente penale, în Spania, unde suferise două condamnări definitive. Și din ceea ce a rezultat în urma primelor declarații, a reiesit că ura poliția, ura uniforma, nu era o cauzalitate între agresor și victimă. A venit prin spate, a început să lovească”, a declarat ministrul Carmen Dan la Digi24.

Poliția din Suceava a transmis la rândul său anterior că e posibil ca asasinul să aibă o aversiune faţă de poliţişti, după ce, în urmă cu câţiva ani, a fost reţinut în Spania şi a stat în arest.

Polițistul omorât avea zeci de lovituri pe corp, însă lovitura fatală se pare că a fost în zona gâtului, fiindu-i perforată carotida.

Agresorul, Ioan Besa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore, ia apoi arestat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.