Detalii despre bărbatul accidentat în stația de autobuz

Bărbatul accidentat duminică dimineață într-o stație de autobuz din Capitală este în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului „Bagdasar Arseni”, medicul Florin Bica, citat de Agerpres, acesa prezintă un traumatism cranio-cerebral este intubat și ventilat mecanic.

„Probabil va merge în curând în Terapie intensivă. Este un bărbat de 39 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav și contuzii pulmonare. Este în comă, intubat și ventilat, dar este sub rezerva sedării. Starea este gravă”, a spus medicul.

Două persoane au fost rănite după ce un autoturism care se deplasa pe Calea Văcărești din direcția Piața Sudului spre pod Mihai Bravu a pătruns pe trotuar în zona unei stații RATB în care se aflau 6 persoane, se pare din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, apoi s-a răsturnat, informează Brigada Rutieră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.