×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 25 septembrie 2017, 16:32
EUR (€)
+0.0015 ↗
4.5965 RON
USD ($)
+0.0354 ↗
3.8670 RON
• • •
Ministrul justiţiei a grăit cu un anume înţeles
Dezvăluirea scăpată de Tudorel Toader
Lui Tudorel Toader i-a scăpat proumbelul din gură
Lui Tudorel Toader i-a scăpat proumbelul din gură

Fost ministru al Justiției, liberalul Cătălin Predoiu face o dezvăluire pe pagina sa de Facebook, susținând că Toader a scăpat o informație-cheie cu privire la viitorul României, joi, la audierile din Parlament, conform b1TV.

Potrivit ex-ministrului Justiției, succesorul său la minister, Tudorel Toader, a afirmat că țării noastre nu îi va fi ridicat MCV-ul (Mecanismul de Cooperare și Verificare pe Justiție) doar pentru motivul că România va avea președinția rotativă a UE în 2019..

Eugenia SolomonPublicat Vineri, 30 iunie 2017
7882
 | 5
 | 16
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
mihaela
+4
predoiule , tu vorbesti?tu =autorul reformei mici in justitie? tu cu codurile asumate fara dezbateri? citeste deciziile CCR!TACI si ascunde-te sub fusta si-pa-monica!
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
perdoiu
+2
Oare ce ar trebui sa facem ca sa inteleaga si acest predoiu ca lumea nu-l asculta? Ca a devenit papagalul de serviciu al unora care nu mai au contact cu realitatile din Romania? Cat de lipsit de inteligenta poate sa fie sa nu inteleaga ca lumea il vede doar ca pe un papitoi frustrat? Daca in PNL exista inca specimene care il incurajeaza inseamna ca la nivelul acestui partid prostia s-a generalizat. Cu exemplare ca oitza Turcana, Alinutza berbecutza si acest perdoias butoias, nu o sa ajunga PNL la guvernare cat ii haul. Poate, desi am uriase reerve reuseste Orban sa curete acest partid de ciurucurile pdl-iste care dauneaza grav imaginii si intelectului si sanatatii. Poate, daca poate!
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Valahu
+5
Fiti linistita ! Nu se va ridica oricum. Pana cand nu vom avea un obiect de santaj, cu care sa putem ameninta cu blocaj pentru ceva important, nu se intampla nimic. U.E. nu stie decat de bani sau "sa nu avem probleme".
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
geo
+3
Ce-i Predoiule , te oftici ?
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Dragos
+2
Si ce daca! Macar a fost onest si corect ... Spre deosebire de tine, autorul dezastrului din sistemul judiciar ( codurile penal/procedura) pe care l-ai generat impreuna cu boc, basescu si ceilalti pdelisti ! Shame on you si ai bruma de bun simt sa stai low profile.... cel putin 10 ani ! Asa poate uita lumea de tine....
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Moesia
+2
MCV....ul....!!!! Pai cand una precum Kovesi sau alta precum Macovei striga haotic ca nu trebuie ridicat MCV-ul, despre ce mai vorbim ? Parlamentul Romaniei trebuie sa denunte acest MCV, aratand marile mizerii cuprinse in acest maidanez studiu. Conduc ei cum vor? Parlamentul tarii este cheia!
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Ilinca
+2
De fapt ce ne tot dam vant fundului de pomana cu chestia asta numita MCV? Cu ea sau fara ea oricum nu ne afecteaza. Ca si chestia cu Schengen. Nu e clar nici daca nu cumva tot circul asta de proasta factura nu e facut pentru a genera si mai multe resentimente fata de UE pe aici pe la noi. Altfel, nu prea e de inteles de unde aceasta asa-zisa intransigenta la o UE plina de bube si aflata intr-o criza cam urata. Liderii europeni s-au dovedit slabi, lenti si prea patrunsi de ei insisi. Rezultatul? Scaderea drastica in suportul populatiei care, a simtit mai bine ca oricine, ca intre intreselele ei si cele a imbuibatilor de la Bruxelles, sau Berlin si Paris exista uriase si ireconciliabile diferente. De altfel, s-a vazut acest lucru clar in ultima serie de alegeri din tarile europene cand liderilor gen Junker, Merkel, Hollande. Pana si Macron are o fereastra de oportunitate foarte mica. Asa ca toata tevatura cu MCV e doar in mintea unor retardati
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Csalas
+2
Toader ca Toader dar Predoiu vorbeste de lupta anticoruptie facand din asta un simbol si subiect de politica nationala. Pai nu v-a fost clar ca lupta anticoruptie nici n-a inceput ???? Dintr-o idee buna ati demonizat-o pana la a obtine o stare de lehamite ( cel putin) in randul populatiei vazand abuzurile sistemului ce a lucrat numai in spirit clientelar. Ca lupta anticoruptie s-a transformat intr-o batalie in a distruge partidele politice si a le inregimenta ( toate) in gashka popularilor Germaniei si Benelux-ului este un lucru din ce in ce mai vizibil. Partidul Miscarea Populara este inregimentata in liga popularilor lui Merkel dar ma intreb ce se va intampla cand Kovesi nu va mai avea putere. Nu degeaba i s-au inchis atatea dosare lui Basescu imediat dupa alegerile din 2016. Recompensa pentru intrarea in parlament a unui grup minuscul in favoarea popularilor este evidenta. Totusi Basescu simte ca bate vantul contra si atunci merge la doua capete. A fost o minciuna rostogolita in presa cum ca Kovesi ar avea 100 % protectie americana. Poate doar protectia verbala a unor functionari vremelnici prin Romania, nu mai mult. Atitudinea lui Basescu dovedeste ca Kovesi nu a facut decat sa raspunda la dorintele popularilor europeni si banilor lui Soros precum M. Macovei. Deja mult prea mult timp consumat pe problemele si sursele ei in justita din Romania.
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
lili
0
Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis o scrisoare de felicitare premierului Mihai Tudose, in care ii transmite ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va continua lupta impotriva coruptiei, care sunt esentiale pentru ca romanii sa se bucure de beneficiile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene. "Am incredere ca guvernul dumneavoastra va oferi Romaniei stabilitatea favorabila dezvoltarii continue a tarii dumneavoastra, precum si a UE si va continua sa contribuie constructiv la rezolvarea provocarilor comune. Statul de drept si progresele inregistrate in lupta impotriva coruptiei, in conformitate cu asteptarile ridicate ale societatii romanesti si a valorilor UE, sunt esentiale pentru a asigura ca toti cetatenii romani pot beneficia pe deplin de toate oportunitatile oferite de statutul de membru al UE." O noua OU nr 13 o fi deja pregatita pentru perioada imediat urmatoare de Guv. Mihai Tudose? Vacanta, caldura mare, lumea e plecata care pe unde-a apucat si e oricum molesita de canicula, moment numai bun pentru o noua OU nr 13!!!
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Sa scapam tara de ei
0
asa a scapato asta cum a scapato si ala de la finante,cum a scapato si aia de la Munca si tot asa ,in guvernul de scapati
Publicat Sâmbătă, 01 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
FCSB învinge Dinamo
Publicat acum 18 ore şi 6 minute
Ce pățesc Shhaideh și Plumb
Publicat acum 2 ore şi 3 minute
Lovitură dură pentru Macron
Publicat acum 7 ore şi 37 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 24 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Constatând că actualul premier al României nu poate fi câtuși de puțin păcălit de cineva, după cum au dovedit mai multe episoade, în frunte cu cel cu băncile, mi-am luat cutezanța, în virtutea celor peste trei sferturi de veac de ființare prin România, să vă aduc spre luare aminte câteva lucruri care să vă împiedice de a vă păcăli, cumva, singur.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 20 ore şi 42 minute