Dezvăluiri despre cum ar fi funcționat Guvernul Grindeanu

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a susținut duminică că toate documentele Executivului Grindeanu ajungeau la fostul secretar Mihai Busuioc, inclusiv cele de la serviciile secrete, iar acesta ar fi fost omul cheie al lui Liviu Dragnea.

”Inițial nu ne-am dat seama, dar apoi am înțeles cât de important era domnul Mihai Busuioc pentru Liviu Dragnea. La domnul Busuioc ajungeau toate documentele care ar fi trebuit să ajungă la primul ministru. Ajungeau documente inclusiv de la serviciile secrete, de la instituțiile statului. Acele documente ar fi trebuit să ajungă la șeful de Cabinet, care trebuia să le semneze și să le dea mai departe la premier. O să investigăm cum s-a ajuns la această situație ca documentele să ajungă la secretarul general al Guvernului. Avea o listă acolo cu ce trebuie să dea la UDMR, cu ce trebuie să dea la alte partide. L-am întrebat direct: ce faci, domnule, încalci legea, pur și simplu? El și-a dat ochii peste cap și vă dați seama cam cine era șeful lui”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Potrivit lui Ponta, Guvernul era condus de Dragnea-Busuioc-Shhaideh.

”În ultima perioadă, conducea Dragnea Guvernul cu secretarul general Mihai Busuioc, care era cheia. Și cu doamna Sevil Shhaideh care ține banii”, a susținut fostul premier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.