Diana Bulimar și Andrei Muntean, pe podium la Doha

Sportiva română Diana Bulimar s-a clasat a doua în finala de la paralele, iar Andrei Muntean a terminat pe trei la inele, joi, la Cupa Mondială Challenge la gimnastică artistică de la Doha (Qatar), conform AGERPRES.

Bulimar, care a revenit în competiție la Doha după o pauză de nouă luni, din cauza unor probleme medicale, a obținut 13,600 în finala de la paralele, fiind devansată de franțuzoaica Youna Dufournet, 15,650 p.

La inele, Andrei Muntean a ocupat locul al treilea, cu 15,325 puncte, fiind devansat de brazilianul Arthur Zanetti, 15,725, și de armeanul Artur Tovmasian, 15,425 p. Integral pe: AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Românii Laura Jurcă, Diana Bulimar, ambele la paralele, și Andrei Muntean, la inele, au obținut, miercuri, biletele pentru finale, după prima zi a calificărilor din cadrul concursului de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Doha (Qatar), conform AGERPRES.

Jurcă și Bulimar vor evolua joi în calificări atât la bârnă, cât și la sol. Muntean și Marius Berbecar vor lua startul în calificările de la sărituri și paralele, în timp ce Bățagă și Cotuna vor concura la bară.

La cea de a opta ediție a FIG World Challenge Cup, găzduită de Aspire Dome din Doha, participă 128 de gimnaști (84) și gimnaste (44) din 38 de țări. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Gimnasta Diana Bulimar a câştigat, în 2013, medaliile de aur în finale la bârnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn (Olanda), potrivit Mediafax.

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, în 2014, medalia de aur în finală la bârnă şi în cea de la sol, iar Diana Bulimar a obţinut medalia de argint la sol, la Cupa Mondială de la Doha.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.850 în finala de la bârnă, cucerind medalia de aur, în timp ce la sol a fost tot pe primul loc, cu nota 14.425, informează Mediafax.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.