Din ce funcţie a fost suspendat Sebastian Ghiţă

Măsurile luate de conducerea PSD după ce a explodat scandalul Hrebenciuc-Şova, i-au afectat deocamdată, pe linie de partid, pe Marian Vanghelie, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă, şeful televiziunii România TV. Hrebenciuc şi-a dat deja demisia din Parlamentul României.

După o şedinţă fulger la sediul PSD, liderul partidului şi candidat în alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a anunţat că i-a suspendat pe cei trei din toate funcţiile deţinute în partid.

„Cei care au apărut în opinia publică, domnii Şova, Vanghelie, Ghiţă, toţi trei se vor suspenda din toate funcţiile din partid şi la primul comitet executiv vom discuta daca acţiunile lor au prejudiciat campania electorală”, a spus Victor Ponta.

În cazurile Dan Şova şi Marian Vanghelie, lucrurile sunt clare. Dan Şova a fost vicepreşedinte al PSD şi purtător de cuvânt al partidului, iar Marian Vanghelie, vicepreşedinte naţional. Mai puţin limpede a fost, inclusiv pentru participanţii la şedinţa cea de taină a conducerii PSD, care este funcţia din care a fost suspendat Sebastian Ghiţă.

O cercetare atentă a tabelului în patru pagini în care e trecută conducerea PSD ne dă răspunsul: Sebastian Ghiţă a fost, până la suspendarea de marţi, preşedinte PSD Online!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.