Dinamo a egalat după un fault la portar

Gol incorect în prelungiri

Dinamo este în continuare neînvinsă după egalul cu Pandurii. La Turnu Severin, alb-roşii au egalat după o fază în care portarul Stanca a fost clar faulat, dar centralul Lucian Rusandu a validat golul fără să clipească. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, pentru gorjeni marcând Filippetto (67) şi Hora (80), pentru oaspeţi, Essombe (35) şi Gnohere (90+3). Meciul a fost destul de animat, cu ocazii la ambele porţi, Pandurii au avut mai mult iniţiativa şi mai multe ocazii ratate. Foarte bun în prima repriză, portarul lui Dinamo, Cerniauskas a gafat la ambele goluri primite.

După meci, Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor a fost extrem de dur: Ce s-a intamplat in aceasta seara a fost prea mult. Nu stiu de ce am fost trimis in tribuna, eu am cerut un galben la un fault. Am avut un penalty clar cand un jucator de-al nostru a fost luat in brate in careu. Nu putem sa ne distram cu destinul unor oameni, doar pentru ca suntem o echipa de provincie. Meritam clar victoria”. (Declaraţie pentru Dolce Sport). În aceeaşi notă li căpitanul gazdelor, Dan Nistor: „Ar fi penibil ca dinamovistii sa vorbeasca despre arbitraj. A fost fault in atac la golul doi, am avut si un penalty. Sper ca acest arbitru sa nu mai arbitreze niciodata. Am primit gol dintr-o eroare facuta de mine, apoi am reusit sa revenim. Dinamo ar trebui sa fie fericita cu acest punct” (Declaraţie pentru Dolce Sport). Anterior, unii oficiali dinamovişti au criticat arbitrajul. Este adevărat, înainte de a egala, arbitrul ar fi trebuit să acorde un penalty pentru Dinamo, dar probabil a acţionat în compensaţie, pentru că în prima repriză nu a acordat penalty la un fault în careul oaspeţilor.

Celelalte rezultate de până acum

FC Voluntari – CSU Craiova 1-2 (0-0)

CSMS Iaşi – ASA Tg.Mureş 0-1 (0-0)

ACS Poli Timişoara – Concordia Chiajna 1-0 (0-0)

Mai sunt de jucat

Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu (duminică – h.18.30)

FCSB – Viitorul Constanţa (duminică – h.21.00)

CFR Cluj – FC Botoşani (luni – h.21.00)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.