Diplomaţii s-au dus la CONPET

Cu ocazia Zilei Diplomației Române, aniversată în fiecare an, la 1 septembrie, CONPET S.A. a primit vizita Corpului Diplomatic și Consular al României.

Delegația oficială, formată din 80 de ambasadori și consuli ai României în străinătate, a fost condusă de Ministrul Afacerilor Externe, domnul Teodor MELEȘCANU.

Viceprim-ministrul României, doamna Grațiela GAVRILESCU, Ministrul Mediului, a fost prezentă, cu acest prilej, la CONPET, marcând astfel un moment deosebit de important pentru promovarea județului Prahova în mediul diplomatic.

Este pentru prima dată când, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române, județul Prahova a fost inclus în agenda acestei manifestări, ca punct de interes major.

Gazdele vizitei au fost Prefectul județului Prahova, doamna Ioana Mădălina LUPEA, Președintele Consiliului Județean Prahova, domnul Bogdan TOADER, și Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, doamna Ludmila SFÂRLOAGĂ.

Întâlnirea s-a desfășurat la sediul companiei CONPET, un reper al mediului de afaceri prahovean, o companie strategică pentru economia românească.

,,Noi, CONPET S.A., susținem diplomația economică românească și dorim să ne oferiți sprijin în promovarea proiectelor sau parteneriatelor noastre pe piețele externe[…]vă asigur de faptul că, vă stăm alături în orice demers întreprins în vederea asigurării păcii, stabilității naționale și bunelor relații cu vecinii și partenerii din exterior”, a declarat domnul Liviu ILAȘI, director general CONPET S.A..

CONPET S.A. este operatorul Sistemului Național de Transport al petrolului prin conducte, companie strategică pentru industria energetică națională, reprezentativă pentru piața românească de capital.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.