Direcţia Naţională A Laurei Codruţa Kovesi

A plagiat, dat nu suficient încât să-i fie anulată teza de doctorat. Totuşi, unul dintre experţii care au studiat teza Laurei Codruţa Kovesi a spus că aceasta este atât de slabă încât şefa DNA nu ar fi meritat să primească titlul de doctor. Laura Codruţa Kovesi #rezistă!

A fost acuzată de Sebastian Ghiţă că ar fi comis mai multe potlogării şi s-a apărat neconvingător. La dezvăluirile fostului deputat, şefa DNA a parat cu „să lăsăm lucrurile ridicole, gen «cucuvele mov» şi alte culori” şi cu „nu comentez declaraţiile unui inculpat fugar, care are mai multe dosare, o parte sunt în instrumentare la DNA, o parte dintre ele sunt deja trimise în judecată, un inculpat fugar faţă de care am făcut încă din cursul anului trecut, încă din aprilie, când de la tribuna Parlamentului a acuzat DNA şi a făcut atacuri la adresa sistemului judiciar, prin afirmaţii denigratoare şi tendenţioase, ca atare nu comentez declaraţiile unui inculpat fugar şi nu vreau să intru în dialog cu acesta”. Laura Codruţa Kovesi nu comentează declaraţiile unui inculpat fugar, în schimb anchetaţii şi încarceraţii sunt surse credibile atunci când fac denunţuri împotriva politicienilor şi a oamenilor de afaceri. Laura Codruţa Kovesi #rezistă!

În ciuda comportamentului incalificabil al procurorului Mircea Negulescu, Laura Codruţa Kovesi continuă să laude DNA Ploieşti, despre care spune că este una dintre cele mai performante secţii din ţară. La şedinţa de bilanţ a DNA, doamna Kovesi a vorbit doar despre realizările instituţiei pe care o conduce, dar nu a scos o vorbă despre cozile de topor din cadrul Direcţiei şi nici despre tot mai desele acuze cum că DNA-ul ar face uneori poliţie politică. Laura Codruţa Kovesi #rezistă!

În baza unui denunţ semnat de un fanatic al aşa-zisului stat de drept, DNA s-a năpustit asupra Guvernului, pentru a afla în ce condiţii a fost elaborată Ordonanţa de Urgenţă 13. Cu numai câteva ore înainte ca CCR să anunţe că demersul DNA este unul ilegal, ca un făcut, instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi a pasat dosarul Parchetului General. Laura Codruţa Kovesi #rezistă!

Pentru o mică parte dintre făcutele şi nefăcutele Laurei Codruţa Kovesi, un politician, oricare ar fi acesta, nu ar fi rămas înfipt în scaun, nu i s-ar fi închinat ode şi nu i s-ar fi ridicat statui, ci ar fi fost dat jos de partid, de electorat, de Stradă, de DNA, de Parchetul General sau de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

DNA nu mai înseamnă de mult Direcţia Naţională Anticorupţie. DNA înseamnă Direcţia Naţională A Laurei Codruţa Kovesi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.