Directoarea și-a dat demisia la cererea elevilor

Colegiului Economic din Târgu-Mureș, Sorina Bălan, și-a dat demisia, luni, după ce, în curtea școlii, peste 100 de elevi s-au revoltat, nemulțumiți că au fost mutați din sălile lor de clase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureș, Ioan Macarie, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că elevii au fost nemulțumiți după ce la începutul anului școlar au fost mutați din clasele în care au stat anii trecuți.

”Pe fondul tuturor reparațiilor care au avut loc și al recompartimentărilor spațiilor care au avut loc în vară la Colegiul Economic din Târgu Mureș s-a creat o situație de nemulțumire a copiilor pentru că nu mai aveau sălile de clasă acolo unde au început orele și au început studiile în acest colegiu. Pe baza unor sesizări din partea copiilor și a părinților am considerat oportun ca noi, IȘJ, să mergem să să soluționăm acest aspect neprevăzut. Împreună cu toate cadrele didactice am luat decizia ca fiecare copil să fie în clasa în care a început orele. Aceasta a fost nemulțumirea majoră”, a spus Ioan Macarie.

Potrivit acestuia, au protestat peste 100 de elevi circa două ore, iar apoi lucrurile au revenit la normal.

Ioan Macarie a adăugat că directoarea Sorina Bălan și-a dat demisia după ce elevii au scandat ”demisia”.

”Managementul a fost total defectuos, doamna directoare nu a comunicat, nu a fost transparentă și de aici nemulțumirea care a venit pentru că nu s-a aprobat decizia în Consiliul de Administrație”, a mai spus Ioan Macarie.

Elevii au revenit în clasele lor, potrivit șefului IȘJ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.