„Discuţii de oameni MARI” cu Rebecca Walter şi Mircea Geoană, la Smart FM

O nouă emisiune intră în grilă de programe a Smart FM: Rebecca Walter, un profesionist cu experienţă în radio şi televiziune, realizează în fiecare marţi, începând cu 14 martie, de la ora 20.00, show-ul „Discuţii de oameni MARI”. Primul invitat va fi Bogdan Naumovici, în direct, urmând ca săptămâna viitoare să fie difuzată emisiunea cu Mircea Geoană.

Nu este vorba de un talk-show axat exclusiv pe probleme de actualitate, aşa cum s-ar putea crede, ci realizatoarea va prezenta publicului Smart FM alte faţete ale personalităţii invitate în studioul Smart FM, faţete „nevăzute” în activitatea profesională. Despre copilărie, despre întâmplările nespuse care au avut un rol important în viaţă intervievatului, despre impactul evenimentelor cu semnificaţie din viaţă publică în viaţa individului ajuns „mare”, despre micile sau marile bucurii sau tristeţi de-a lungul timpului, toate acestea vor fi dezvăluite de oamenii MARI în emisiunea Rebeccăi Walter.

Primul invitat la „Discuţii de oameni MARI” este Mircea Geoană, care, după o perioadă de absenţă din prim-planul atenţiei publice, a revenit, cu dezvăluiri interesante, la Smart FM. Aflăm, ascultând talk-show-ul Rebeccăi, ce l-a ambiţionat pe Mircea Geoană să devină diplomat, ce educaţie a primit din partea familiei sale, ţinând cont că tatăl sau a fost ofiţer de armată, cu ce s-a ocupat în ultima perioadă, precum și opiniile domniei sale despre ce se întâmplă acum în România.

„Dacă vrei să nu te smochineşti emoţional şi emoţia să nu devină duşmanul tău – pentru că, de multe ori, pe măsură ce avansăm în viaţă şi în experienţă, avem sentimentul că le ştim pe toate, că ştim să ne facem meseria bine, spre exemplu – este să rămâi curios şi dornic de a învaţă. Meseria de mama, de tată, meseria de profesor, indiferent de ce faci, ai mereu ceva de aflat. Mie nu mi-e frică atât de îmbătrânire, cât de smochinire. Poţi să fii zbârcit şi să ai riduri, dar să fii extrem de tânăr sufleteşte şi emoţional. Iar eu, pe dinăuntru, mă simt extrem de tânăr! Sunt un om extrem de curios, îmi place să aflu, îmi place să învăţ! Mereu am avut sentimentul că nu sunt suficient de bun. Nu ştiu dacă e vorba de un complex de provincial, dar am vrut mereu să demonstrez că oricând pot juca în «liga mare»”, s-a destăinuit Mircea Geoană Rebeccăi Walter.

„Aţi fost un copil fericit?”, l-a întrebat Rebecca Walter pe interlocutorul său. „Am fost un copil obişnuit”, a răspuns Mircea Geoană. „Tatăl meu a avut o carierea militară, dar el a intrat în viaţă militară după ce a absolvit Facultatea de Construcţii. Deci a avut o parte de formare civilă era mai riguros , cum sunt militarii, dar nu atât de rigid cum sunt ceilalţi ofiţeri. Când mai făceam o năzbâtie la şcoală, mai ascundeam carnetul de note, îmi mai dădea şi vreo două, avea o centură lată, de ofiţer”, a povestit Mircea Geoană despre copilăria sa.
Mai multe întâmplări necunoscute până acum marelui public din viaţă lui Mircea Geoană pot fi ascultate marţi seară, de la ora 20.00, la Smart FM, 107,3 FM în emisiunea „Discuţii de oameni MARI”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.