Dispozitive utile pentru telefonul inteligent

Trăim în era vitezei și ne aflăm într-un proces continuu de evoluție tehnologică. Noi modele de smartphone-uri apar în perioade foarte scurte de timp, iar tranziția de la o generație de telefoane la alta este exponențială.

Telefonul inteligent este un dispozitiv pe care îl purtăm cu noi indiferent de situație și îl folosim pentru aflarea celor mai noi informații, citirea de mail-uri sau o comunicare mai bună cu diverse alte aplicații de mobil. Experții de la stifler.ro ne arată care dintre gadgeturile pentru smartphone sunt într-adevăr utile și avantajoase la preț.

Husa antigravitație

Acest accesoriu nu a apărut de foarte mult timp pe piață, însă a devenit unul dintre cele mai dorite gadgeturi în rândul posesorilor de smartphoneuri care vor să se bucure de un plus de confort și siguranță. Funcția de „antigravitație“ se referă la faptul că husa sfidează într-adevăr regulile fizicii și aderă foarte bine la diverse tipuri de suprafețe, fie că este vorba de sticlă, perete, metal sau lemn. Husa reușește să se lipească foarte bine, iar telefonul nu alunecă. Astfel, smartphone-ul va fi așezat într-o poziție în care va fi păstrat în condiții de siguranță, iar husa oferă un plus de confort în cazul conversațiilor video.

Mănuși tactile

Vremea capricioasă deja începe să-şi facă simţită prezenţa și este clar faptul că temperaturile vor începe ușor-ușor să scadă. Cel puțin pe timp de iarnă, unul dintre cele mai dificile lucruri este să răspundem la telefon sau să scriem mesaje în timp ce suportăm gerul năpraznic. Sunt situaţii des întâlnite, dar care nu-şi mai găsesc scuza odată cu apariţia acestui model de mănuși. Practic, acestea oferă posibilitatea de a naviga excelent pe smartphone, cu precizie şi uşurinţă, capacitatea lor tactilă fiind perfect adaptată ecranelor tactile.

Boxa Bluetooth

Un smartphone are diverse funcții. Poate fi folosit pentru a comunica mai ușor cu persoanele din jurul nostru sau pentru a eficientiza activitățile din sfera business. Cu toate acestea, în momentele în care vă doriți să vă relaxați și să ascultați muzica preferată, puteți atașa o boxă Bluetooth.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.