DNA emite un document penibil referitor la acuzațiile aduse lui Tăriceanu

Iată comentariile la articolul Acuzaţia de mărturie mincinoasă pentru Tăriceanu, document penibil emis DNA publicat în cotidianul.ro:

florin

Mi se pare rusinos pentru DNA ca s-a transformat in institutie de manipulari politice. Se vede si din avion si din submarin lipsa de profesionalism si nmoralitate a multora din institutia amintita. Penibil cum cauta sa „agate” unul din putinii oameni politici cu coloana vertebrala din politica romaneasca. Mecanismul folosit este penibil de descalificant, punand in derizoriu o institutie care ar trebui sa ne scape de hoti

Alcibiade.

Gestapo ! Somn linistit ! Sa-ti fie tarana usoara si adio !. Romania nazisto-fascista a anilor 2005-2016, a infiintat ceva mult mai ticalos si mai singeros decat ati fost voi, D.N.A. De KGB, securitate, procuratura si militia anilor 50 nici nu mai vorbesc, aia erau niste avortoni pe langa acesti nelegiuiti. Rusine golanilor si derbedeilor…?!

lunetistu

Si cind te gindesti ca tot haosul asta nenorocit din tara ( creat din interior dar la comanda ferma de afara ) este creat artificial calcinduse totul in picioare de frica `venirii rusilor` .Daca in anii de inceput de dupa `89 , americanii erau iubiti de `95 % dintre romani , azi , dupa tot amestecul grosolan in treburile interne ( si mai ales in politica ) ale Romaniei daca mai au 40 % sa fie multumiti . Au nevoie de Romania ca de aer pentru a-i gitui pe rusi , dar datorita practicarii imixtiunii si pumnului in gura sa nu conteze pe ea la necaz ca prin comportamentul lor si-au indepartat-o .

Ion Roata

Te apuca groaza cand vezi ce se intampla ; o sa ajungem sa vorbim in soapta si sa ne ferim si de umbra noastra . Politie politica in asa hal , n-am crezut ca voi vedea , cum zici ceva de Tatuc , zbang ! Nu mai zic nimic , ca mi-e frica , ciocane deja cineva la usa !

Kasapu

Este inimaginabil ce se intampla in Romania cu acest DNA,care este condus in continuare de fripuristii lui Basescu,cea care face dosare la comanda si pe niste motive inventate,numai pentru a distruge pe oricine care nu-i sub pulpana „tatucului”…Cat o sa mai reziste romanii astia pana sa ia o atitudine ferma,contra acestei cangrene basiste care ne invenineaza viata in fiecare zi?Incerci sa distrugi orice inseamna PSD,dar…pe „tatuc”,posesor a „n”dosare ticaloase,a caror fapte sunt clare ca lumina zilei,nu-l deranjati nici macar cu o…adiere de pana de strut…Mai ticalosilor,chiar nu va temeti ca va veni vremea sa dati socoteala pentru toate aceste nemernicii ? Daca credeti ca mai puteti,inca,sa „fentati”agilitatea si rabdarea romanilor…Va inselati ! Rau de tot !

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.