×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:52
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Cadrele Militare Disponibilizate, protest în fața Guvernului
Dogaru: Cerem drepturi salariale și pensii corecte pentru civili și militari

Potrivit președintelui Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Dogaru, protestatarii din Piața Victoriei vor drepturi salariale și de pensii corecte pentru civili și militari, o nouă lege a pensiilor pentru civili, a 13-a pensie și lege unică a salarizării.

"Ceea ce solicităm noi reprezintă drepturi salariale corecte pentru civili și militari, drepturi de pensie corecte pentru civili și militari și recunoașterea corectă a meritelor revoluționarilor civili și militari... Am avut deja contacte cu actualul Guvern, care este total lipsit de experiență și de legături cu realitatea.

Punctul nostru de vedere este că s-a delegitimat actualul Guvern, întrucât a fost votat în Parlament cu o condiție: să respecte toate legile și măsurile luate de Guvernul precedent... În ceea ce privește restul revendicărilor, Legea salarizării unice văd că au reluat-o deja pe tapet, noi o cerem pentru toată lumea; o nouă lege a pensiilor pentru civili; a 13-a pensie care nu s-a dat anul trecut de Crăciun să se dea de Paști pentru pensionarii civili foarte săraci... De asemenea, salariul minim de la 1 martie, întrucât noi nu avem garanția că spectrul politic va mai fi același la 1 mai", a declarat, duminică, Dogaru.

Reprezentanți ai SCMD, dar și ai societății civile, au protestat duminică în fața Guvernului. Aproximativ 1.500 de militari în rezervă au ajuns, duminică, în Piaţa Victoriei.

Revendicări au fost aceleaşi ca şi anul trecut, când, pe 28 decembrie, peste 200 de pensionari militari au pichetat sediul Guvernului.

Rareş ConstantinescuPublicat Duminică, 24 ianuarie 2016
3134
 | 8
 | 27
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
mosteaka
-1
vrem-cerem-sa ne dea-vrem-cerem sa ne dea-vrem-vrem- vrem. gasesc normal in tara cu cel mai mare PIB de pe planeta (pardon,dupa somalia)
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
fane
+2
espalatii si betivii lui Dogaru, parvenitii sistemului romanesc, cei care dau dovada de cea mai mare ura fata de semenii lor, invatati mereu sa le mearga doar lor bine, fara a vedea ce se intampla in jurul lor, mandri, prosti, extrem de orgoliosi, vanitosi, razbunatori dincolo de orice limita imaginabila, oameni care au stat in sistem 20 de ani, iesiti la pensie la 45-47 de ani, cu pensii incepanad de la 3500 Ron net pe luna. Oameni care in 2012 au dat o lovitura de stat alaturi de Ponta, si care au evitat printr-o ordonanta de urgenta recalcularea pensiilor a 20.000 de militari, tocmai cei care sunt acum in strada. Atentie, ei iau in continuare 3500-4000 RON net pe luna, dar au fentat lengea, pensiile lor nu sunt recalculate asa cum sunt ale tuturor celorlalti militari! Ei eu fentat si fenteaza in continuare legea, furand peste 1000 RON net de persoana pe luna! Cam asta este portretul unui trantore apv-ist care nu a produs nimic toata viata lui, nu a intrat la nici o facultate civila, ca nu era in stare, dar bineinteles, a intrat la academia militara, in sesiune de toamna, cand se trageau sforile. Toti au tras * de coada in 20 de ani cat au stat in sistem, si-au batut joc de toti subordonatii, placerea lor sadica! Ne-au ciuruit la revolutie! Si sunt curati ca lacrima! Au impuscat civili, securisti, militieni, soldati, tineri studenti la scoli militare ... tot ce-au prins! Sunt condusi de un spion KGB-ist marca Dogaru, a carui misiune e de a face haos in romania! Un parvenit, un ofiter facut la apelul bocancilor, cu ajutorul socrului sau... Atentie SRI, treziti-va! Nu se poate ca acesti * sa ne scuipe efectiv in fata! De-ajuns ca ne fac la buzunar luna de luna!
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
costel
+3
Mosnegilor, dar cand Iliescu si Nastase furau la greu, devalizau economia nationala, vindeau tot pe nimic, vorba sloganului "nu ne vindem tara, o luam noi pe degeaba!" Voi unde erati? Sa va aduc aminte: erati bine mersi prin birouri, cu grade din ce in ce mai mari, luate din ce in ce mai repede si din ce in ce mai usor.. v-ati trezit peste noapte toti maiori, lt. col, col, generali etc repede repede... salariile v-au crescut colosal. In toata aceasta perioada, Iliescu si Nastase v-au astupat gura cu grade si bani ca sa poata ei si clica lor sa fure in liniste. In tot acest timp in Romania se inchideau fabrici, oamenii erau in somaj, salariile erau de mizerie... DAR doar voua va mergea excelent, NUMAI VOUA. Asta fiindca clasa politica v-a inchis gura cu grade si bani! ASA CA CIOCU MIC! CIOCU MIC PE VECIE! Propun o contramanifestatie de proportii sa inchidem gura acestor viermi!
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
FANE
-3
CAT TIMP VA MAI DURA PANA VOM SCAPA DE CIRCARUL ASTA GUSAT CE SE MAI AUTOINTITULEAZA SI ISTORIC CE CANALIE DE OM CAT SA-L MAI SUPORTAM PE LA TELEVIZIUNI CARE-I TOT CER PAREREA AUZITI LA INDIVID CA SE LPTA PT PENSIILE CIVILE CE JIGODIE SI PUTOARE ZACE IN ACEST INS CAND IL VEZI PE EL SI PE ALA CARE FaCEA PE REPORTERUL MILITAR tot colonel si ala TE APUCA SCARBA SI SILA DE TARA ASTA CARE IA CRESCUT SI II TOLEREAZA sa-ti fie ceafa aia groasa si gusa aia de trantor de ras papagalule CAT VREI PENSIE BAI BADARANE???????????????//
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
emil
+8
.... cerem..... a strigat Dogaru. Si cu asta a spus tot.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Doaga socru @ emil
+8
Ce moaca sulii se mai baga in seama si figura asta dogita spre hermafrodit, care probabil are in comun cu armata, cu lupta, cu razboiul cam ce are baba cu mitraliera. Maxim sef de magazie de carnati si conserve ar fi avut capacitatea sa fie dupa cum arata de militaros si zbiara prostii de ani de zile. Cine dreakului a mai fost si puiliftrici asta prin aramata romana? Ce pile, relatii, ce altceva l-au facut si mentinut pe asta ofiter? Care armata mai are sindicat si mai ales sindicatul pensionarilor militari? Plini de bani comparativ cu restul pensionarilor basca iesiti la pensie cu minim zece ani inainte de termenul celorlati?!
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
taranistu
-6
Daca pe astia se bazeaza PSD- istii ,sunt pe faras...........Da Doamne.......... Astepatm un partid conservator - cu oameni noi si tineri si maturi.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Alcibiade,Braila.
+2
Cat vrei mai Dogarule, 60 de mililioane pensie ?! Hai sictir mai jigodie bolsevica...?!
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Mosu
+1
Dogaru egal madam Anghel.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
"mosule" @ Mosu
0
esti batran si prost ca sa nu zic sclerozat
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
lunetistu
+6
Nea Dogarule , eu am 50 de ani si citeva luni de munca , ca strungar , cu 30 de ani de munca in acord si-n 3 schimburi ( daca realizezi ce inseamna asta , cu taxele platite la zi si fara spor de noapte , de munca grea , si mai ales acordul , unde luam si doua salarii pe luna , dar munceam de ma lua dra-cu care nu s-a luat in consideratie la calculul pensiei .Voi n-ati platit nimica , nici o dare si acuma vreti speciale . Aveti soriciul gros , aproape la fel ca parlamentarii si nu-i frumis deloc !
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Pacat @ lunetistu
0
ca nu te-a luat!!Desigur tu strungar el general, nici ceausu nu vedea o diferenta!!hai,siktir!!In rest, faptul ca s-au taiat sporurile este o nemernicie, dar nu te da rotund cand esti patrat!!!vezit-ti de lungul nasului!
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Militar facut cobaiul politicului
+7
Dezbinarea maselor este singura grija a detinatorilor de putere, asa ca diversiunea fatisa si propaganda nerusinata e vehiculul realizarii dezideratului pusilor pe parvenire pe interesele celor multi, ironica este existenta celor care din sentimente egoiste se dau de partea tocmai a celor care le-au papat norocul si-i sfideaza fara pic de rusine (a se vedea comentariile infantile de pe aici), dragilor tintele nemultumirilor nu ar trebui sa fie militarii, vecinii si fratii vostri, ci probabil (mult mai indreptatit, ar trebui sa fie) cei care au vandut tara si au indatorat natia pentru ei si ai lor (niciodata sa trezesti nu-i prea tarziu).
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 9 minute