Doi soți au fost luați de viitură în Bacău

În noaptea de miercuri spre joi, doi oameni au fost luaţi de viitură în județul Bacău. Doi soţi au fost surprinşi de puhoaie în comuna Ghimeș-Făget, în timp ce se întorceau cu căruţa spre casă. Joi dimineață, după mai bine de șase ore de căutări, femeia a fost găsită moartă, potrivit B1 TV.

Pârâul din localitata Răchitiş a ieșit din matcă, iar apele au măturat totul în calea lor. Victima și soțul său se aflau într-o caruţă când au fost surprinși de puhoaie. Bărbatul este disparut în continuare.

„ISU Bacău a intervenit în cursul zilei de ieri undeva în jurul orei 21 pentru căutarea a două persoane, un bărbat şi o femeie, date dispărute, luate de o viitură, în comuna Ghineş Făget. Au fost mobilizate forțe atât din cadrul pompierilor, cât și din cadrul poliției și grupării mobile de jandarmi Bacău. A fost descoperită totuşi o persoană de sex feminin, undeva în aval, în Trotuş, la cinci dimineaţa. Sperăm că vom găsi şi cealaltă persoană. Este vorba despre bărbat”, a declarat Ionuț Hâncu, purtător de cuvânt ISU Bacău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.