„Don Ady, șefu, ciocu mic!”

„Din mandra D-Voastra tinerete revolutionara de “studinte in drept si publicist” ( la foile Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania ) sa Va a amintiti ca de la marii profesori ai Facultatii de Drept din Bucuresti, cei care V-au luminat calea catre Rahova, Jilava, Poarta Alba, Gherla si ce va mai urma, ati invatat ca printre ratiunile condamnarii la pedeapsa cu inchisoarea sta si ocrotirea societatii de exemplul negativ si ideile infractorului. Oricare ar fi ele. Pana la ispasirea condamnarii, infractorul trebuie izolat de societate, ca sa poata reflecta la ce, cum , de ce a gresit si cum se va indrepta.

Ce vrem sa spunem ? Lipsiti-ne de reflectiile si scrisorile pe care le dati publicitatii. Societatea trebuie aparata de cei izolati in penitenciare, dupa cum Administratia Nationala a Penitenciarelor trebuie sa ia act de impactul pe care razboiul condamnatului cu Justitia il are asupra opiniei publice.

Nu ati fost depus in penitenciar pentru a va crede Sfatul Apostol Pavel si nici pentru a scrie Epistole catre |Corinteni. Nu incercati sa-i scrieti lui Zeus. Este ocupat, in eforturile sale necontenite de a sa va configura, cat de curand, o companie cat mai placuta, cu care sa fondati celula P.S.D. in ilegalitate.

Ironia soartei. Acronimul numelui si prenumelui D-Voastra este A.N., ceea ce in jargonul profesional al sticletilor, de la comun, ori de la “politici”, desemneaza cauzele cu autori necunoscuti.

Cauzele cu “autori necunoscuti”, care vi se imputa, sunt cele mai grave acte de subminare economico-politica a Statului si de tradare a Tarii.

In cauza, “Petrom”, in care ati pasat raspunderea Parlamentului, dominat de partidul D-Voastra, prejudiciile aduse poporului roman sunt de 20 miliarde de dolari.

Industriile de aluminiu , oteluri speciale si derivate , siderurgia ( etaloane ale civilizatiei contemporane ) le-ati facut cadou. Daca mai reamintim si cui, in ce conditii, cu ce comisioane, unii cititori ar putea sucomba de inima rea.

Platformele petrochimice, industria farmaceutica, serurile si vaccinurile, apicultura, pomicultura, legumicultura si horticultura le-ati relocat in patrimoniu strain si ati deschis debuseu chilipirgiilor.

Pasiunile de bibliofil, filatelist, colectionar de arta , mobilier stil si din esente rare v-au fost indestulate.

Colectia de arme de vanatoare va este in custodia statului.

Bunurile fundatiilor pe care le-ai fondat sunt de Cartea Recordurilor. Mai deschideti cateva muzee si multiplicati-va donatiile. Cel putin in echivalentul cumulului anilor de puscarie. Aveti de unde !

Membrii camarilei care va administreaza imensa avere au devenit nerecunoscatori. Denuntati-i pentru inselaciune si gestiune frauduloasa, ca nu va vor mai restitui nimic.

Cainati-va nelegiurile savarsite, caci ori de cate ori se cauta originea vreunui blestem national, toate semnele arata “guvernarea Nastase”.

Priboii, Pontalaii si alti adulatori v-o trase. Musatestii , Silinestii si Bitnerii au pamant in gura. Petrache , insa , ca si Manivela, Miky Veteranul, ori Hrebe, decarteaza.

Numai ingratitudinea “poporului de rame” sa nu va loveasca .

Asa ca, don Ady, sefu, ciocu mic !Ca pe vremea dumitale a fost introdusă practica!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.