Dorel Vişan: Un popor care îşi pierde identitatea este mai uşor de lucrat la gazele de şist

Actorul Dorel Vişan a vorbit în cadrul emisiunii Jocuri de putere de la REALITATEA TVdespre valorile României.

„Nu manelele sunt de vină, ci noi. Manelele pot să fie nişte cântece chiar frumoase. Noi am inversat valorile, pentru că nu mai avem preocupare culturală. Ne-am modernizat şi în cultură. Dorel Vişan: „Un popor care îşi pierde identitatea este mai uşor de lucrat la gazele de şist!”, a spus actorul.

„La noi se vede deja sufletul mic al românului. Valorile nu sunt decât plăcerea şi folosul. Nu mai ducem viaţă morală. Compasiunea nu mai există, chiar dacă toţi se îngrămădesc să meargă la biserică. Biserica nu mai este spaţiul acela pe care l-a lăsat învăţătura lui Iisus. Noi ducem o viaţă greşită din toate punctele de vedere, omul modern nu se mai poate defini, l-am părăsit pe Dumnezeu. Şi ce i-a dat Dumnezeu? O libertate cu care nu mai ştie ce să facă. Exact asta facem şi noi românii”, a mai spus Dorel Vişan.

Actorul s-a arătat nemulţumit de faptul că nu sunt promovate valorile în România. „Sunt modele, dar nu sunt scoase în evidenţă”, a spus acesta.

 
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.