Dosarul Microsoft – „Justice delayed is justice denied”

Dragos Rișcanu, româno-elvețianul care a înființat Omnis Grup, îi scrie procurorului Claudiu Dumitrescu, șef Secție DNA, aducând acuzații grave OLAF în legătură cu Microsoft. Rișcanu susține totodată că “modus operandi” folosit de Microsoft (via Siemens) în România a fost folosit și la nivelul Comisiei UE, unde persoane corupte au primit mită”. „În acest context persoane corupte cum sunt Jonathan Scheele, Alesandro Buttice și alții au reușit performanța să primească mita generată de Microsoft, pentru a proteja și promova infracțiunile deosebit de profitabile comise de Microsoft și partenerii săi, atât în România cât și la Bruxelles”, acuză antreprenorul.

Iată mesajul transmis procurorului, remis redacției noastre:

„Atenție DNA : OLAF ÎNCALCĂ DECIZIILE CEDO ȘI DEZINFORMEAZĂ DNA ȘI COMISIA UE !

Stimate Domnule Procuror DNA Șef Sectie 2, Claudiu Dumitrescu, Vă solicităm să luați la cunoștință Notificarea Formală trimisă Comisiei UE, referitor la încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului și a deciziilor CEDO de către OLAF, în vederea dezinformării deliberate a Comisiei UE, a DNA și a altor instituții. OLAF și înalți funcționari UE corupți, sunt asociați începând din anul 2005 cu Microsoft și partenrii acesteia RSC – Teamnet și mulți alții în vederea comiterii unor infractiuni deosebit de grave împotriva securității naționale și a intereselor și finanțelor UE. OLAF, sub pretextul impunerii legii și a protejării intereselor și finanțelor plătitorilor de taxe din UE, participă la acte ilegale de fraudă și de dezinformare a Comisiei UE, în vederea acoperirii fraudelor comise în asociere cu infractori deosebit de periculoși. Microsoft sub pretextul luptei împotriva pirateriei și crimei cibernetice, comite piraterie și crimă cibernetică în asociere cu politicieni corupți și înalți funcționari UE. Giovanni Kessler ne acuză de promovarea unor terorii conspiraționiste în timp ce OLAF anchetează în secret pentru a proteja fraudele comise de înalți birocrați UE corupți. Concluziile sale bazate pe mai multe ticluiri de probe și pe interpretări deliberat eronate sau/si incomplete, sunt impuse DNA, in aceiași manieră în care Sebastian Vlădescu și Jonathan Scheele impuneau DNA concluziile la care Irinel Păun și alți procurori aveau obligația ilegală să ajungă:

“Fapta nu s-a comis, Omnis încalcă mai multe legi”. Vom reveni referitor la înscenările judiciare continue, pe care OLAF le promovează de un deceniu, astfel încât Dumneavoastră să puteți evita situația pe care predecesorii Dumneavoastră nu au putut să o evite. Dacă e ordin politic de la UE nu se discută ! Avem convingerea, pe care încercăm să o probăm în cadrul demersurilor juridice pe care urmează să le facem la Luxembourg, că “modus operandi” folosit de Microsoft (via Siemens) în România, în baza politicilor sale Evangheliste a fost folosit și la nivelul Comisiei UE, unde persoane corupte au primit mită. În acest context persoane corupte cum sunt Jonathan Scheele, Alesandro Buttice și alții au reușit performanța să primească mita generată de Microsoft, pentru a proteja și promova infracțiunile deosebit de profitabile comise de Microsoft și partenerii săi, atât în România cât și la Bruxelles. Avem convingerea că serviciile “intelligence” americane FBI, CIA și altele, cunosc foarte bine situația, drept care facem apel și la aceste resurse de informații în vederea demontării acestor rețele infracționale deosebit de periculoase de tip mafiot, chiar dacă acestea operează de la Bruxelles sub nume prețioase cum este și OLAF. DNA a fost și continuă să fie pus în situația de a nu putea aplica legea datorită presiunilor politice și nu numai, pe care Microsoft, UE, OLAF și partenerii acestora le fac pentru a acoperi fraude extrem de grave și de flagrante comise în asociere cu politicieni corupți.

Vă atașăm versiunea tradusă în limba maternă, a Notificării Formale adresata Comisiei UE. Vom reveni cu informații suplimentare astfel încât să ne aducem aportul în continuare la eforturile pe care DNA și OLAF le fac începând din anul 2005, în vederea aflării adevarului (evident și probat din 31 Ianuarie 2005) și îndeplinirii actului de justiție. „Justice delayed is justice denied”

Dragoș Rișcanu”

Citește și Agresat în Microsoft dă cu pixul în EADS

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.