×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 15 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 23 august 2017, 11:09
EUR (€)
-0.0014 ↘
4.5867 RON
USD ($)
-0.0073 ↘
3.9006 RON
• • •
"Ce părere aveți despre dumneavoastră?"
Dragne, interogatoriu halucinant

Antena 3 a prezentat duminică întrebările pe care procurorii i le-ar fi adresat lui Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, controlată până recent de fiul lui Liviu Dragnea.

Astfel, Dragne ar fi fost întrebat:

1. Ce relație aveți cu dumneavoastră înșivă?

2. Ce relație aveți cu fiica și soția dumneavoastră?

3. Ce părere aveți despre dumneavoastră?

4. Ce părere aveți despre soția și fiica dumneavoastră?

5. Cum folosește soția suma de 1.500 de lei provenită din salariu?


(w670)

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci din Teleorman, unde acționar majoritar a fost Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD a fost eliberat vineri din arestul Poliției Capitalei la expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore. Procurorii de la Parchetul General au decis să nu ceară în instanță arestarea preventivă a acestuia.

Dragne a fost reținut joi de procurorii Parchetului General pentru 24 de ore, în dosarul în care se investighează infracțiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei.

Dragne a fost audiat joi la Secția 1 de Poliție, după perchezițiile care au avut loc joi dimineața la ferma de porci Salcia din județul Teleorman.

Maria Vasii, avocatul lui Ilie Dragne, a afirmat, după audieri, că acesta a dat declarații în detaliu în fața anchetatorilor, adăugând că în cazul clientului său este vorba despre o singură tranzacție.

"Domnul Dragne a dat declarații în detaliu. Dumnealui nu a fost în societate la data când s-a făcut această pretinsă tranzacție. Discutăm de o singură tranzacție, de o singură plată. Ori pentru un agent economic din 2013 până în prezent înseamnă că a semnat poate mii de acte fiscale. Din moment ce, în urma a mii de acte examinate, s-a găsit doar această factură de 200 de mii de lei, cred că este de invidiat", a declarat Maria Vasii.

Parchetul General a anunțat, joi dimineața, că polițiștii din Capitală și din opt județe fac percheziții la 80 de adrese — locuințe și sedii ale unor societăți din domeniile construcții, facility management, prelucrare deșeuri și creșterea porcilor — într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro.

Procurorii au stabilit că în contabilitatea a 12 societăți comerciale care își desfășoară activitatea în domeniile construcții, facility management, prelucrare deșeuri și creșterea porcinelor, în perioada 2010-2016, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat, au fost menționate în contabilitate cheltuieli nereale, fapt care a dus la prejudicierea bugetului de stat cu suma totală de 39.873.671 lei (echivalentul a 9.079.017 euro), din care 15.815.202 lei impozit pe profit diminuat și 24.058.469 lei TVA dedus nelegal.

(I.R.)Publicat Duminică, 13 august 2017
4118
 | 4
 | 19
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Valahu
+1
Evidenta abuzului este strigatoare la cer. Vor "sa-l parleasca" pe Dragnea. O mizerie ! Degeaba DNA-ul face 100 lucruri bune daca in 2 cazuri se baga-n politica, toata munca este degeaba. Ii platim noi, contribuabilul, cu salarii grase , au buget urias si ei, DNA-ul, si SRI-ul , pentru ce ? Pentru abuzuri in favoarea "listei lui Soros"??
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Dragos
+2
Lily(lili) sau cum te-oi deghiza... te-am vazut aseara in p.victoriei... Racneai din toti bojocii.... Oare pt prostie si lipsa de discernamant s-or fi inventat ceva medicamente, vaccinuri etc!? Promit ca daca gasesc iti fac rost gratuit pt tot restul vietii tale, precum si altora asemenea tie...Ar fi pacat sa nu ajutam un caz social devenit deja acut... Nu de alta dar prostia nu doare si poate fi depistata mai greu....
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
lili @ Dragos
0
Aseara am fost la un priveghi... azi am mers la o inmormantare, acum ne-am intors... MINTITI, ca la PSD! Rusine!
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Malagamba
+1
eu am spus ca mai discutabila ca Maria Vasii si basmele ei despre interogator,mai rar...
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Dragos
+2
Scopul scuza mijloacele...absolut jenante pt staiful institutiei... Auzi? "Ce parere aveti despre dvs"!!!! Parca era un cabinet de terapie psihologica, nu un interogatoriu luat de procurori.... Rusinos !
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Vox populi
+6
Ce scoli profesionale au terminat procurorii astia neispraviti ? Niste penibili , care dau cu mucii in fasole la ordin . N-au pic de caracter , de onoare , deontologie , zero barat pe linie ! Rusine !
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Tata mare
+1
E la mişto , nu ?
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
parerea mea
+6
Zen, frate !
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Tiaso
+8
Care 9 milioane de euro,cand legat de porcii alora este vorba de o singura factura, din sute de facturi, cu valoare totala de 200.000 LEI,din care nu s-or fi platit, din cine stie ce cauze, tva-ul si altele, totalizand poate vreo...4000 de euro. Si apoi parca se vorbea de vreo 12 societati comerciale care ar fi produs prejudiciul ala de 9 milioane si ale cui dreacu sunt alea,ca doar nu sunt si alea tot ale aluia cu porcii. Dar se baga suma mare,se scoate numele unui Dragnea in fatza si gata manipularea. S-a fasait treaba cu Teldrum,s-a fasait treaba cu Prazilia,nu a mers vrajeala cu Bombonica,etc, si s-au ratacit acum "lucrarile" anti-Dragnea printre scroafe si purcelusi,sau ce? Dar poate ca Dragnea mai are si niste strutzi sau niste capre sovietice pentru Putin,mai stii? Trebuie cercetat.
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Grigore
-9
A3 au mai multa imaginatie decat ar fi necesar!Ce sa faca cu ea,imaginatia?O arunca in populatie!
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Gigi
-10
Daca e destept l-a dat in git pe Dragnea si scapa mai ieftin. Nu are rost sa mai parieze pe un cal aproape mort. Bineinteles ca la Antena3 spune baliverne.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat acum 14 ore şi 31 minute