Dragnea acuză: „I-au păcălit”

Liderul PSD Liviu Dragnea, a susținut, vineri, că angajații de la Finanțe publice care au protestat în această săptămână față de proiectul Legii salarizării unitare au fost „păcăliți”.

Dragnea a afirmat că în spatele protestatarilor s-au aflat mai mulți șefi din ANAF ale căror salarii ar urma să scadă.

„Funcționarii din ANAF vor avea salarii mărite, nu cum spun ei că le vor scădea. Este vorba doar de 50 sau 60 de șefi care, de exemplu, au acum salarii de 148-150 de milioane de lei și care vor avea salarii micșorate cu două-trei milioane de lei vechi. De ce? Ca să putem să respectăm principiile de egalitate între funcțiile similare, pentru că altfel ar fi însemnat să ridicăm tot sistemul mult prea mult pentru acești oameni. Ei nu au ieșit în stradă. În schimb, i-au păcălit pe angajați să iasă în stradă, spunându-li-se că lor li se vor micșora salariile, în condițiile în care ar fi putut să se uite cu atenție pe proiectul legii”, a susținut Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.