Dragnea confirmă: Carmen Dan a fost în cărți

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că social-democrații au cinci sau șase propuneri pentru funcția de premier, precizând că una dintre propuneri a fost Carmen Dan, ministrul demisionar de Interne.

„Am avut și ieri, și zilele trecute cu aproape toți președinții de organizați, cu două excepții, cu o serie de parlamentari, colegi din țară și au reieșit cinci, șase variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseară, azi-noapte și azi-dimineață cu fiecare dintre ei și împreună și se degajează o soluție pe care vreau să o propun în CExN și cei care au reieșit din discuțiile cu președinții de organizații vor vorbi și ei”, a declarat Dragnea înaintea reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

Una dintre propunerile pentru funcția de premier a fost Carmen Dan, a precizat luni președintele social-democraților, întrebat de ce participă ministrul la ședința Comitetului Executiv.

„A fost una dintre propuneri (n.r. — Carmen Dan) și de aia am rugat-o să vină să discutăm (la CEx – nr). (…) Cred că este important ca PSD-ul să rămână unit și a arătat că este unit, chiar dacă am trecut printr-o perioadă foarte dificilă, și guvernul nou să recupereze întârzierile care din păcate nu se opresc doar la acele întârzieri prezentate, ci la efectele lor. Avem majoritate, s-a probat la moțiune, totuși. E o aritmetică simplă”, a mai declarat Dragnea.

Liviu Dragnea nu a vrut să spună dacă a discutat cu șeful statului în ultimele 48 de ore, dar consideră că propunerea PSD va fi acceptată.

„Poate îmi acceptă, teoretic ar trebui să accepte, am văzut toate declarațiile dumnealui și poziția din ultima perioadă, care, trebuie să recunosc, mi s-a părut o poziție corectă, adică nu s-a implicat, chiar dacă poate au fost tentații în această speță și cred că vrea stabilitate ca și noi”, a afirmat președintele PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.