Dragnea, despre fostul președinte al Camerei Deputaților indicat ca omul SRI

Fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir, a provocat reacții aprinse în lumea politică după ce în comisia de control a SRI a spus numele mai multor politicieni care au legături cu SRI, inclusiv cel al unui fost președinte al Camerei Deputaților.

Prezent într-o emisiune televizată, Liviu Dragnea, actual președintele al Camerei Deputaților, a sugerat că cel despre care se face referire ar putea fi Valeriu Zgonea.

”Eu nu sunt în Comisia SRI, dar dacă ar fi vorba despre Valeriu Zgonea, finalul nu i-a fost frumos. Filmul a început frumos, dar la final a fost ca la multe filme, pentru că de multe ori filmul începe frumos, dar la final multă lume din sală plânge”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit b1.ro.

Dacă e să ne gândim la cine ar putea fi acel fost președinte al Camerei Deputaților sprijinit de SRI, opțiunile nu sunt chiar așa de multe. Din 1990 și până la Liviu Dragnea, Camera Deputaților a avut următorii președinți: Dan Marțian (decedat în 2002), Adrian Năstase (retras din politică după ce a fost condamnat în două dosare), Ion Diaconescu (d. 2011), Valer Dorneanu (actual președinte CCR), din nou Adrian Năstase, Bogdan Olteanu (ieșit din viața publică după ce a fost arestat preventiv într-un dosar de corupție), Roberta Anastase (deputat în prezent), Valeriu Zgonea (ieșit din politica la vârf după un scandal cu Dragnea) și Florin Iordache (deputat în prezent).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.