Dragnea despre înscrierea lui Băsescu în PMP

Traian Băsescu face acum cu acte ce făcea înainte fără acte, a declarat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, referitor la înscrierea fostului șef de stat în PMP, scrie AGERPRES.

„Nu îl văd în niciun fel, efectiv nu îl văd în niciun fel. Îmi aduc aminte că acest cetățean spunea, la un moment dat, criticând pe altcineva, că cine a fost președintele României nu mai poate să fie altceva, dacă se respectă. N-am ce să comentez mai mult, acum face cu acte ceea ce făcea fără acte până acum”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă, întrebat dacă îl vede pe fostul președinte ca pe un adevărat lider al Opoziției.
Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, vineri, că s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP).

„Primul și cel mai important motiv al revenirii mele în viața politică este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014. O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut la Cotroceni, o negare a transformărilor prin care a trecut țara în acest interval de zece ani, transformări extrem de importante care au consolidat statul de drept. (…) Singura soluție pe care o am este să revin în viața politică, să-mi apăr și cele două mandate și să mă apăr în fața valului de denigrări”, a precizat Traian Băsescu, într-o declarație la sediul PMP.

Băsescu a menționat că va rămâne, în noua sa postură, un politician extrem de incomod.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.