Dragnea, despre PSD, după alegeri

Liviu Dragnea a invocat, duminică, necesitatea unui congres PSD, afirmând că marea majoritate a liderilor PSD susţin acest lucru.

„Dacă se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic să se facă în acest an, ca din ianuarie să ne ocupăm de guvern şi de guvernare, pentru că avem obiective serioase şi ţara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emoţie. Dacă nu se face congres, putem face un consiliu naţional de analiză şi de lansare a unor proiecte politice oricând”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Anterior, într-o emisiune Tv,preşedintele executiv al PSD, a exprimat opinia conform căreia preşedintele PSD Victor Ponta nu riscă să piardă această poziţie, în eventualitatea unui congres.

„Îmi bazez această afirmaţie pe discuţia pe care am avut-o cu toate organizaţiile (şefii de filiale, n.r.), în afară de trei-patru excepţii, a celor care erau plecaţi din ţară. Au discutat, nu au venit să spună ce au visat noaptea, au discutat marţi şi miercuri cu organizaţiile. Sunt câteva mesaje pe care ei le-au luat şi le-au transmis, şi anume să păstrăm guvernarea şi să păstrăm în continuare echipa de conducere la partid”, spunea Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.