Dragnea, ironii după paradă

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, după parada de la Arcul de Triumf, că oameni i-au spus că nu au aplaudat la manifestare de „teamă să nu spună cineva că vor să producă tulburări sau vreo ambuscadă”.

Am fost și eu mâhnit ca și mulți alți colegi că de data asta, din păcate, oamenii au fost puțin speriați pentru că nu s-a aplaudat. Aduceți-vă aminte că de fiecare dată la defilare oamenii aplaudau spontan când trecea parada militară. Am vorbit cu câțiva de ce nu au aplaudat și mi-au spus că le-a fost teamă să nu spună cineva că vor să producă tulburări sau vreo ambuscadă, în rest sigur că a fost o zi frumoasă, o zi caldă”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a mai afirmat, joi, referitor la faptul că a stat în public la paradă, că nu ştie care politicieni au fost exilaţi şi care nu, el adăugând că dacă ţii neapărat să stai pe nişte trepte înseamnă că ai o problemă.

„Acum, dacă îmi permiteți o glumă, eu nu știu cine a fost exilat și care nu. Atunci când nu ții neapărat să stai pe niște trepte având senzația că dacă stai undeva mai sus ești mai înalt…, aia este o greșeală”, a afirmat Dragnea în curtea sediului ALDE de pe Kiseleff, după încheierea paradei militare de la Arcul de Triumf.

El a adăugat că s-a simțit la fel de bine ca în anii când a petrecut Ziua Națională printre români și i-a urat la mulți ani „chiar” și președintelui Klaus Iohannis.

„Au fost ani în care serveam eu efectiv fasole și ciolan de Ziua Națională și puneam vin fiert și țuică fiartă, nu așa cum pune ALDE țuică rece aici”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, împreună cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-au aflat la paradă în mulțime lângă sediul ALDE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.