×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 07:08
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Ce pensii, ce salarii, ce economie...
Liviu Dragnea, mărturisire despre iubita lui (Foto)

Dacă tot le-a rezolvat pe toate la guvernare, liderul PSD Liviu Dragnea a început să vorbească și despre chestiuni din viața sa.

Dragnea, discret până acum în ceea ce privește viața personală, a dezvăluit pe cine iubește, într-un interviu pentru Antena 3.

”Iubesc o fată care e blondă” a spus liderul PSD, în contextul în care presa a scris că iubita sa este Irina Tănase, o tânără de 25 de ani.

În același interviu, liderul PSD a mărturisit că în timpul liber mai joacă, din când în când, Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun.

Dragnea a precizat totodată ce are de gând cu mustața sa. S-ar putea despărți de ea. Condiția? Să câștige PSD alegerile prezidențiale.

”Cel mai mare viciu: fumatul. Da, cu siguranță că aș vrea să scap de el”, a mai făcut cunoscut liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a mai precizat că îi place să se uite la seriale, dar și la evenimente sportive.

”Seara, mai târziu acasă mă uit la filme. Am văzut House of Cards, mă uit la ”Game of Thrones”, acum mai este și ”Doamna Secretară”, care este foarte interesant. Îmi place să mă uit foarte mult la fotbal, la tenis, în general la sport”, a spus aceasta.

Ea ar fi iubita liderului PSD
La capătul unei zile de muncă, Irina Tănase a dat fuga la mall înainte să ajungă acasă


Ioana RaduPublicat Duminică, 13 august 2017
4593
 | 5
 | 41
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
alegator
0
DEMISIA imoralule, ipocrit si omul sistemului!caule troian, terminator!1
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Dromaderul
+3
O intrebare, nu doua, pt Dragnea si toti barbatii de factura acestuia. Daca nu ati fi avut succes si bani credeti ca v-ati fi procurat si vreo gagica, iubita, oficiala? Ziceti-i cum vreti, anexa de exemplu, dar obligatoriu tanara si frumoasa, ca daca ar fi invers v-as considera si nebuni, care sa o inlocuiasca pe cea care, pe bune, tot ca si voi sau noi, s-a invechit? Sincer? Raspunsul il stim toti! Misto este ca si doamnele "cu rezultate" in politica si afaceri urmeaza aceeasi tendinta. Vezi pe Nutzi! Ca o parere, cazul Mittterand, privind iubita secreta, cu care a avut si un copil, o domnisoara, e un exemplu in care nici barbatul si nici femeiea, dara daca intr-adevar se iubesc iar convenientele sociale nu le permit afisarea, nu se dezonoreaza reciproc.
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
!!!
+3
Regret dar mai dezamăgit """ insule """" dragnea, ești un """ bun exemplu""" pentru tineretul psd. E GRAV!, (UN VOTANT PSD).
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
!!! @ !!!
+2
AUTO RECTIFICARE: Regret dar m-ai dezamăgit
Publicat Marţi, 15 august 2017
+Răspunde
Atamild
+1
In legatura cu profilul moral al lui Liviu Dragnea, de placut... ma abtin. Pe cand nunta?
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
IQ100
0
nu stiu ce mesaje vrea sa transmita, in caz ca vrea sa transmita.House of crds este o propaganda gay, antiruseasca si pro- Administratie desantata, iar game of T..s, o apologie masono iluminato satanica de-a dreptul (vedeti si sigla casei producatoare de la sfarsit un Skull and Bones adapatat, careia i s-a adaugat si lumanarea luciferica, cea de la Angry Birds)....Un serial f bine realizat tehnic si scenaristic, deci cu atat mai periculos... nu dau detalii ptca nu trece postarea (am mai facut-o si nu a trecut) ..am vazut cele 6 sezoane..TOT dar tot ce sopun conspirationistii mai rau despre , sa zicem , reptilieni, apar in film una-doua scene/ pe epiosod...accept contrazicerinumaide la cine a vizionat intergral cel putin 2 sezoane...hai sa zic, cat pootde eufemistic: apar MK ultra , tortura , sacrificiile si un anume tip de dieta omnivora...
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
IQ100 @ IQ100
0
cine nu e de acod , sa citeasca despre simbolistica ezoterica si in articolul de pe Cotidianul 'Cluj : mega show dedicat fortelor malefice" si sa isi amintesca de faptul ca foarte des eu am avut pozitii anti religioase (de fapt nu e nici o contradictie)
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
anticipate
+5
Catalin Ivan Numai unii naivi mai cred ca Liviu Dragnea a fost hartuit de sistem. Liviu Dragnea a stat la aceeasi masa cu sistemul, a fost protejat, folosit, chiar impotriva PSD, si acum, cel mai probabil, va fi sacrificat. Preşedintele actual al PSD sacrifica partidul cu buna stiinta in incercarea de a-si salva pielea, dupa ce ani buni l-a folosit pentru a-si justifica prezenta la mesele unde se luau deciziile. Informatii tot mai multe vor iesi in perioada urmatoare, iar adevarata misiune a lui Liviu Dragnea in fruntea PSD ne va fi mult mai clara tuturor. -acest cal troian, cel mai pervers si parsiv om politic, strecurat abil si pas cu pas de sistem cu scopul de a face implozie din PSD??>?dotmiti pesedisti1dormiti!sa va conduca fostul pedist, pedelist, omul sistemului.de aceea nu musca o frunza, nu se ia o decizie, fara stirea so apupbarea mustaciosului ce-si promoveaza haremul si sistemul!!anticipate!
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
IQ100
-1
Joaca Angry B!rds??nationalistul si anti corporatistul joaca un joc cu simbolistica masgonica si s@t..ca? (ochiul, fulgerul, faclia din crestet)
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Zak
+4
O fi vreo iubire din aia platonica. Nu vad cum o femeie de 24 de ani ar putea iubi altfel un mosneag decat ca pe bunicul sau. nu cred ca ar putea suporta intimitatea, decat daca ar fi profesionista a serviciilor amoroase. Exista niste bariere psihologice, degeaba se imbata Dragnea cu apa rece.
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
IQ100 @ Zak
+1
unele lucruri pot fi mimate, altele nu (vorba filosofului bulgar...in sensul folcloric si in cel citat de Marin Preda in "Cel mai iubit dintre pamanteni"...cu "ceea ce este este si ccea ce nu este, nu este"...in care unul dintre personaje, sotul inselat, face niste completari la acest proverb...cine a citit romanul stie la ce ma refer)
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+3
LA JILAVA I AU PREGATIT SI PATUL LUI DRAGNEA ASA CA IL DOARE IN COT DE TARA
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Constantin Moldovean
+2
un..ala..batran cu baier rosu,cum se zice in Ardeal!
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 16 ore şi 56 minute
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 22 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017