Dragnea: Nu am de gând să cer nicio remaniere

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, în contextul zvonurilor privind remanierea unor miniștri, că nu are de gând să-i ceară premierului niciun fel de remaniere.

„Vreau să mai spun ceva cu speranța, speranța poate deșartă, că putem închide unele speculații: eu, personal, nu am de gând să îi cer primului-ministru niciun fel de remaniere. Nu. Remanierea este o decizie a primului-ministru. Sigur, se va consulta cu partidele. Din câte știu, dumnealui nu are în minte așa ceva. Nici eu nu am în minte așa ceva. Am vorbit și cu domnul vicepremier Gabriel Oprea, nici dumnealui nu are. Sunt speculații de presă”, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat totodată că a cerut și va cere în continuare ca la BPN al PSD „miniștrii să facă anumite informări despre activitatea din Guvern, pentru ca și partidul să fie în cunoștință de cauză atunci când e nevoie să susțină public prin toți comentatorii măsurile guvernamentale”.

Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la rândul său, luni, că Biroul Permanent este cel care decide asupra unei evaluări a activității miniștrilor Cabinetului Ponta.

„Acest lucru este decis de Biroul Permanent”, a precizat Rovana Plumb, întrebată dacă în cadrul ședinței BPN al PSD ar trebui făcută o evaluare a activității miniștrilor social-democrați din Cabinetul Ponta.

Totodată, Plumb a adăugat că „Guvernul își face treaba și există comunicare din partea tuturor”, întrebată dacă există probleme de comunicare la anumite ministere pe problemele importante.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.