×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 23 septembrie 2017, 06:40
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Deși nu prea știe exact cui
Dragnea: O să fac plângere

Update Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în contextul unor întrebări despre chemarea sa la DNA, că va face o plângere cu privire la unele afirmații făcute de fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

Dragnea a precizat luni că nu a fost până acum chemat la DNA în dosarul deschis după anchetele Rise Project, spunând: ”Aceste ciorbe reîncălzite, am nişte semne de întrebare. Deocamdată nu m-a chemat nimeni la DNA, dar mă aştept. (...) Eu mă așteptam sau mă aștept în continuare să fi văzut ceva reacții de la cei care conduc Parchetele în România, după declarațiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar și foarte apăsat despre amenințări și șantaj la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine. Or, mie asta mi se pare foarte grav și am vazut că a trecut, așa, foarte ușor toată lumea peste asta. Așa se fac anchetele în România? Este o practică sau este un caz izolat? Poate cineva ar fi trebuit să se autosesizeze. Dacă nu se autosesizează Inspecția Judiciară, Procurorul General, eu o să fac o plângere, doar cu speranța că poate cineva va da niște răspunsuri. Mi se pare asta foarte grav. Câți or mai fi fost șantajați sau câți sunt șantajați și amenințați acum să spună ceva nu numai despre mine, despre oricare altcineva? Dacă asta este practica în România, este foarte rău (...) O să studiez, nu sunt avocat. Dacă nu se autosezizează nimeni (...) atunci o să fac eu plângere, nu știu, împotriva procurorului respectiv. O să mă interesez, o să vorbesc cu avocații”.

Întrebat împotriva cui va fi plângerea, liderul PSD a spus ”împotriva procurorului, nu ştiu”, susţinând că trebuie să vorbească cu avocatul său.

Ana Maria Pătru a susținut într-un interviu că Irina Socol și avocatul care "i-a fost impus" i-au cerut să facă denunțuri împotriva unor oameni politici, printre care și Liviu Dragnea.

"Prietena mea, denunţătoarea Irina Socol, şi avocatul Ovidiu Bulai, care mi-a fost impus, fiind determinată să renunț la avocații pe care-i aveam angajați, plătit de ea, mi-au solicitat să fac denunţuri împotriva mai multor oameni politici, aceasta fiind condiţia pentru a-mi revedea copilul. Luaţi în considerare că asta se întâmpla în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare. (...) Avocatul Ovidiu Bulai, plătit de Irina Socol, mi-a spus în clar că arestarea mea se dovedeşte o lovitură la adresa PSD, deşi eu niciodată nu am făcut parte din acest partid şi nu am făcut vreodată jocurile vreunui partid. Avocatul mi-a cerut să-i denunţ pe Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă, pe acesta din urmă văzându-l doar de două ori în viaţa mea. Am fost întrebată şi de Victor Ponta, dar şi ei ştiau că nu sunt apropiată în vreun fel de fostul prim-ministru", a declarat Pătru.


Publicat Luni, 17 iulie 2017
1085
 | 1
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
unu
+1
ce e cu postacii pesedaci? au liber?
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Lache
+1
pe lângă „plângere” ...fă și un parastas...
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
gabriel
+5
Cam plangacios mustacila...sau i se apropie funia de par?Hai la multi ani...cu executare!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Nastratin
+4
Asa sa faci domnu' Livu , da' plangerea sa fie in hohote si cu vorbe ! Sa ne mai radem so noi putin si sa ne simtem bine !
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
MOS ION ROATA
-2
Mai bine faceti o lege (asa cum de altfel ati promis), pentru raspunderea magistratilor si separati magistratii (judecatorii) de procurori. Atunci cu siguranta nimeni nu va mai indrazni sa incite la denunturi de dragul epurarilor si nici sa mai fabrice dosare politice in vederea epurarilor politice! Aveti puterea (majoritatea parlamentara) si nimic din ceea ce ati promis ca veti reforma in justitie nu ati facut! Oare chiar asa de inapoita este societatea romaneasca incat se sperie de interventia lui x sau y? De ce nu va sesizati despre antepronuntarea si interventia nefireasca a lui Iohanis, in cazul in care era o ancheta in derulare fata de sefa ... SS (NKVD, ISIS, etc)! De ce permiteti unui ambasador sa faca acelasi lucru? De ce nu respectati programul de guvernare in acest domeniu? Cat trebuie sa mai suporte CETATEANUL ROMAN DE RAND hartuielile si haituirile hoardelor de procurori(nu toti bineinteles!) conectati la butoanele celor autointitulati "noi suntem statul"? Lipsirea de libertate prin fabricarea de dosare penale de "negulesti", "unchesei", "portocali", "nistori" sau cum sor mai numi ei, este sinonima cu crima cu premeditare! de ce acceptati sa fiti partas la crimele cu premeditare infaptuite prin abuzarea, hartuirea, haituirea si lipsirea de libertate prin fabricarea de dosare? Daca la nivelul dvoastra s-au intamplat aceste lucruriu, atunci ce sanse are CETATEANUL ROMAN de RAND in fata acestora? Ati primit votul majoritatii in baza a ceea ce ati promis! Ori, cumva ati cazut la pace? PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Dragnea si meciul cu Soros
-6
Domnule Dragnea nu prea va banuiesc nici de neprihanire, nici de loialitate fata de alegatori, dar in meciul cu Soros eu si multi romani suntem alaturi de dvs. In momentul de fata Soros si structurile pe care le are in spate conduc direct o mare parte din servicii, DNA, Presedintie, Presa, ambasade, parlamentari, chiar si guvernanti. Aceasta hidra poarte distruge pe oricine, nu aveti nicio sansa fara suportul presedintelui Trump, dar mai ales al romanilor.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
anado tauriga
-1
mai bine să faci o plângere, decât să plângi o facere...
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
unu
+4
se strange latul, livache, cauta alta poveste, aia cu soros nu tine, il doare la basca pe soros de tine.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Valahu
0
Fa mai bine o "lege a raspunderii procurorilor" cum cere si Ponta !
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Citadin
+4
Toti care vin la putere... Uite-i cum se toaca intre ei, vesnic nesatui neterminatii dreaq si cum isi aranjeaza ploile cand se suie in scaunele puterii... Numai dreaq sa-i duca ne procopsi cu asti ce nu-s ca noi, fiind ei de-ai lor neterminati nesatui ce ne belesc mereu. Si au si sefi blazonati. Uite ce facura din tara romanilor
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Vieru

Oficializarea excesivă a persoanelor şi a diverselor contexte se produce pe fondul unei crize publice cum greu şi-ar fi imaginat cineva în anii '90.

Ioan VieruPublicat acum 10 ore şi 33 minute