Dragnea: Toți bugetarii au nevoie de salarii decente

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca bugetarii au nevoie de salarii decente, pentru că este nevoie de servicii publice de calitate, potrivit Agerpres.

„Declarațiile belicoase la televizor nu fac bine nimănui, despre legea salarizării bugetare este bine să își dea cineva cu părerea când o vede. Trebuie să vorbim despre faptul că toți bugetarii din România au nevoie de salarii decente, pentru că toată țara sau societățile comerciale, oamenii, cetățenii au nevoie de servicii publice de calitate, or dacă vrei să ceri calitate și eficiență de la un sistem administrativ trebuie să fie plătit bine. Dacă vrei să speri că lupta anticorupție va avea rezultate notabile trebuie ca cei care lucrează în slujba statului să aibă salarii decente, deci mai multă rezervă când se fac aceste declarații”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că „toate măsurile bune pentru milioane de români” vor avea resurse financiare în buget.

„Eu zic că este bine să fim atenți și cred că Guvernul a înțeles și, din discuțiile pe care le-am avut cu prim-ministrul Cioloș, toate măsurile bune pentru milioane de români vor avea resurse financiare în buget atât în ceea ce privește măririle de salarii, celelalte măsuri economice și eu zic să fim mult mai cumpătați, mult mai puțin războinici la televizor și să ne așezăm mult mai atent și să construim pentru această țară, pentru România; românii au nevoie de construcție”, a adăugat Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.