Dragnea confirmă tandemul anunţat de Sebastian Ghiţă

Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că dacă va decide să candideze la şefia PSD va face echipă cu Sebastian Ghiţă.

Preşedintele executiv al PSD a ţinut să-i asigure pe membrii PSD că, după ce Victor Ponta va deveni preşedinte, partidul ”nu va rămâne la mâna niciunui combinator”.

”Vreau să transmit un mesaj foarte clar şi ferm membrilor PSD: după ce Ponta va ieşi preşedinte, partidul nostru nu va rămâne la mâna niciunui combinator, preşedintele partidului va fi ales de Congres, prin votul membrilor, şi nu va fi rezultatul unor combinaţii care se fac în locuri mai mult sau mai puţin obscure”, a declarat Liviu Dragnea la Cluj-Napoca.

El a mai spus că îi asigură pe membrii PSD că acest partid nu va deveni unul bizantin, iar procesul de modernizare a PSD început de Victor Ponta va continua.

”Dacă mă voi hotărî să candidez la şefia PSD, într-adevăr voi face echipă cu Sebastian Ghiță”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat de ce a deschis acest subiect, în condiţiile în care s-a decis să nu se discute în campanie despre şefia PSD, Dragnea a răspuns: ”Am răspuns pentru că şi dv., şi eu nu suntem autişti, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele zile. Pe mine m-a interesat foarte mult ca membrii simpli de partid, cei peste 500.000 de membri care sunt implicaţi în campanie, zi de zi, să primească un semnal ferm că acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator şi vor avea dreptul să îşi spună punctual de vedere, la alegerea preşedintelui PSD”.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a anunţat, marţi, că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru funcţiile de preşedinte executiv şi, respectiv, preşedinte al PSD, în cadrul unui ”congres rapid” ce va avea loc după alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.