Drumurile închise din cauza vremii

Centrul INFOTRAFIC anunță că miercuri dimineață, la ora 7.15, din cauza zăpezii şi a viscolului, este închisă autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Pe autostrada A4 se poate circula între Ovidiu şi Agigea, însă nu este permisă intrarea pe A2. De asemenea, sunt închise şi 12 tronsoane de drumuri naţionale (pe 16 sectoare), astfel:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

DN3 BRĂNEŞTI (JUDEŢUL ILFOV) – FUNDULEA – CĂLĂRAŞI;
DN31 OLTENIŢA – CUZA VODĂ;
DN4 OLTENIŢA – LIMITĂ ILFOV;
DN3A LEHLIU – LIMITĂ CU JUDEŢUL IALOMIŢA;
DN41 OLTENIŢA – LIMITĂ JUDEŢUL GIURGIU;

JUDEŢUL ILFOV:

DN4 DNCB – LIMITĂ CĂLĂRAŞI;

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN22 LUMINA – MIHAI VITEAZU;
DN2A MIHAIL KOGĂLNICEANU – HÂRŞOVA;

JUDEŢUL GIURGIU:

DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI;
DN61 GHIMPAŢI – CREVEDIA MARE;
DN5A ADUNAŢII-COPĂCENI – GREACA;
DN41 DAIA – LIMITĂ JUDEŢUL CĂLĂRAŞI;

JUDEŢUL IALOMIŢA:

DN3A FETEŞTI – LIMITĂ CU JUDEŢUL CĂLĂRAŞI;
DN2C SLOBOZIA – LIMITĂ JUDEŢUL BUZĂU(TOVĂRĂŞIA);
DN21A ŢĂNDĂREI – LIMITĂ BRĂILA(INTERSECŢIE CU DN21);

JUDEŢUL BUZĂU:

DN2C COSTEŞTI – LIMITĂ CU JUDEŢUL IALOMIŢA (TOVĂRĂŞIA).

Traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat de asemenea pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, din cauza viscolului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.