Duel românesc la turneul WTA de la Wuhan

Simona Halep va evolua și în proba de dublu a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari, alături de Monica Niculescu.

Cele două vor juca în primul tur contra perechii româno-letone Sorana Cîrstea/Jelena Ostapenko. Acesata este prima confruntare dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko după finala de la Roland Garros, câștigată de jucătoarea letonă.

Tot la dublu, Raluca Olaru și ucraineanca Liudmila Kicenok vor întâlni în prima rundă perechea Raquel Atawo (SUA)/Darija Jurak (Croația).

La simplu, Simona Halep, a doua favorită a competiției, va intra direct în runda a doua, unde va juca contra învingătoarei meciului dintre rusoaica Daria Kasatkina și americanca Alison Riske.

Halep, care nu a mai jucat după ce a fost învinsă de Maria Șarapova în primul tur la US Open, a ajuns în semifinale anul trecut la Wuhan, la simplu, fiind învinsă de Petra Kvitova, cu 6-1, 6-2.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.