Dulgheru despre Şarapova: „Nu dă ea atât de tare pe cât ţipă”

„Sunt bucuroasă că am reuşit să duc meciul până la capăt, pentru public şi pentru mine în primul rând. Un meci ca acesta mă ajută mult să-mi aduc aminte că pot sa revin din nou la locul la care am fost”, a declarat Alexandra Dulgheru, fostă numărul 26 ATP, după partida din turul al doilea al US Open, pierdută în trei seturi în faţa Marie Şarapova.

„Ştiu cum trebuie jucat cu Şarapova, ştiu că trebuie sa fii foarte bine pregatită şi să te mişti foarte bine, mingea ei vine lung şi apăsat” (Alexandra Dulgheru)

„Ştiu cum trebuie jucat cu Şarapova, ştiu că trebuie sa fii foarte bine pregatită şi să te mişti foarte bine, mingea ei vine lung şi apăsat. Ştiam că dacă ajung la setul trei nu mai aveam resurse, dar până la urmă meciul per total a fost bun şi sunt mulţumită având în vedere condiţiile mele de joc. Eu nici măcar nu m-am antrenat pe Arthur Ashe şi la primele ghemuri am fost puţin în aer, nu înţelegeam nici distanţa, după care am început să intru în atmosferă şi când este public şi atmosferă parcă reuşeşti să dai mai mult din tine”, a precizat Dulgheru,citată de pagina electronică a Mediafax.

Alexandra Dulgheru a afirmat că nu este deranjată de strigătele Mariei Şarapova. „Pe mine nu mă deranjează în mod deosebit. Câteodată însă când ţipă foarte strident ai impresia că mingea vine foarte tare, dar cade în careu scurtă. Nu dă ea atât de tare pe cât ţipă”, a precizat Dulgheru.

Într-o declaraţie făcută de Maria Şarapova după partida cu Alexandra Dulgheru, rusoaica a spus că s-a simţit mai puternică şi că ar mai fi putut juca alte câteva seturi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.