Dustin Hoffman, operat de cancer

Dustin Hoffman a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea unei tumori canceroase, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, Jodi Gottlieb, pentru revista PEOPLE, precizând că operaţia a decurs cu succes.

Jodi Gottlieb a mai spus că boala a fost diagnosticată în primul stadiu, iar tumora a fost eliminată pe cale chirurgicală. Actorul se simte bine și trebuie să urmeze un tratament pentru prevenirea unor eventuale recidive.

Dustin Hoffman și-a lansat anul trecut filmul „Quartet” care a marcat debutul său ca regizor. În luna iulie, a terminat filmarile la comedia „Chef” în regia lu Jon Fraveau ce se va lansa în 2014 și în care joacă alături de Robert Downey Jr. și Scarlett Johansson.

Dustin Hoffman, în vârstă de 75 de ani, a devenit celebru odată cu rolul din filmul „Absolventul”, care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care cel al ratatului din „Cowboy-ul de la miezul nopţii” (1969), al travestitului din „Tootsie” (1982), al tatălui nevrotic din „Kramer contra Kramer” (1980) şi al autistului din „Rain Man” (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu rădăcini româneşti şi ucrainene, s-a născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, în 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu două premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA şi un premiu Emmy. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.