EBA le ţine lecţii moldovenilor

Nu doar pe Traian Băsescu îl „interesează” soarta Republicii Moldova, după ce a terminat cu România, ci şi pe fata lui, Elena Băsescu.

Fata lui Băsescu a mers la Chişinău să spună ea cum trebuie de fapt să stea lucrurile, în cazul în care moldovenii nu ştiau.

„Republica Moldova are un singur drum: drumul spre Vest!!! Între noi, românii de-o parte şi de alta a Prutului, nu trebuie să mai existe bariere. România şi Republica Moldova trebuie să fie împreună în Uniunea Europeană. Proiectul comunist a murit cu câţiva ani în urmă exact acolo unde s-a născut, mai la răsărit. Politicienii din Alianţa pentru Integrare Europeană nu trebuie să-şi împingă cetăţenii prin acţiunile lor spre un proiect politic eşuat. Ei trebuie să depăşească această criză pentru a nu pune în pericol integrarea europeană”, a spus EBA la Chişinău, potrivit unui mesaj postat pe contul său de Twitter.

Fata lui Băsescu a mai cugetat că populaţia din Republica Moldova are nevoie de proiectul european şi de toate beneficiile care decurg: libera circulaţie, mobilitatea forţei de muncă, fonduri europene pentru investiţii.

„Însă toate aceste lucruri se pot realiza doar dacă există responsabilitate şi unitate în cadrul Alianţei. Sper să depăşiţi acest moment dificil şi vă asigur că din partea noastră aveţi tot sprijinul pentru a duce Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a afirmat eurodeputata lu’ tata.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.